Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Tag Tournament 2 Arcade Geliyor

Tekken efsanesi bakalım bu yeni oyunda da devam edebilecek mi?

     Dövüş oyunları arasında haklı bir yere sahip olan Tekken bidiğiniz gibi pek çok devam oyunu ile karşımıza çıkmış ve bizi mest etmişti. Bunların arasında yakında katılacak olan Tekken Tag Tournament 2 için bir de Arcade versiyonu geliyor. Tekken Tag Tournament 2 Arcade için bugüne dek resmi bir çıkış tarihi yoktu ancak bugün resmi bir duyuru yapıldı.

Tekken Tag Tournament 2'nin Arcade versiyonu Japonya için 14 Eylül'de oynanabilir hale gelecek. Namco Bandai'nin bu sabahki resmi duyurusu en azından bu yönde. Dünya çapındaki resmi dağıtım tarihi ise henüz belirli değil. Ama tahminler Eylül'den hemen sonrasını gösteriyor. Oyunun PlayStation 3 versiyonu ise gelecek yıl, yani 2012'nin içerisinide piyasalarda kendini gösterecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
tekken tekken tag tournament 2 tekken tag tournament namco bandai ps3 xbox 360
Arkham City Games for Windows Live İle Geliyor Deus Ex: Human Revolution Şifresini Çözün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hiosejirou

31.8.2011 13:26:03

0
Tabi 55 milyon kullanıcı tekken oynuyor oyun camiasında,cod'dan bile çok oynanıyor...

Kasatka

31.8.2011 11:34:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

Kesinlikle katılmıyorum,japonlar'da arcade kültürü çok gelişmiştir,çoğu japon oyuncu konsol yerine arcade salonlarda oynamayı tercih ederler birsürü röportaj var böyle ayrıca tekken'i japonlar değil koreliler daha güzel ve fazla oynar orada da arcade kültürünün geliştiğini söylememe gerek yok herhalde :)
55 milyon xbox 53 milyon ps3 den daha fazla yani arcadeye takilanlar oyle mi ? Bu da guzelmis.

hiosejirou

30.8.2011 15:34:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Ya bu adamlarda akil mi yok. Arcade mi kaldi. Mill;et arcade kulturunu artik konsollarla evine tasidi. yaponyada hala arcade kulturu varda ne olursa olsun konsol kulturunun sayi anlaminda yanina bile yaklasamaz. Ne o oyle once arcade sonra jap[onya sonra diger avrupa sonra konsol once jap sonra avrupa. Geri zekali cikar konsola ve cikisi genel yap parayi gotur ama mallik parayla mi. Ornek a da goruldugu gibi degilmis. Bedava diye de her daim kulanilmaz ki canim.
Kesinlikle katılmıyorum,japonlar'da arcade kültürü çok gelişmiştir,çoğu japon oyuncu konsol yerine arcade salonlarda oynamayı tercih ederler birsürü röportaj var böyle ayrıca tekken'i japonlar değil koreliler daha güzel ve fazla oynar orada da arcade kültürünün geliştiğini söylememe gerek yok herhalde :)

Queen Hentai

30.8.2011 15:05:59

0
2012 sonuna doğru konsollara çıkar. Bekle dur.

Kasatka

30.8.2011 14:39:22

0
Ya bu adamlarda akil mi yok. Arcade mi kaldi. Mill;et arcade kulturunu artik konsollarla evine tasidi. yaponyada hala arcade kulturu varda ne olursa olsun konsol kulturunun sayi anlaminda yanina bile yaklasamaz. Ne o oyle once arcade sonra jap[onya sonra diger avrupa sonra konsol once jap sonra avrupa. Geri zekali cikar konsola ve cikisi genel yap parayi gotur ama mallik parayla mi. Ornek a da goruldugu gibi degilmis. Bedava diye de her daim kulanilmaz ki canim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Tag Tournament 2
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız