Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 7 Yapım Aşamasında

 
 
    Yeni nesil konsollarda altıncısının tadına vardığımız Tekken serisinin 7. oyununun yapım aşamasında olduğu ortaya çıktı.
 
    Serinin yönetmeni olan Katsuhiro Harada'nın Madrid'de katıldığı "The Legend of Tekken" (Tekken efsanesi) adlı bir konferansta 7. oyunun yapım aşamasında olduğunu söyleyerek dövüş oyunu meraklılarının yüzünü güldürdü. 

    15 yıldır serinin sorumluluğunu üstlenen Katsuhiro Haradai verdiği konferansta 200'den fazla kişiye oyun ile ilgili yaşadığı zorluklar, tekniksel sorunlar ve fikirlerini paylaştı. Konuşması sırasında Tekken 7'nin yapım aşamasında olduğunu da sözlerine ekleyen Katsuhiro Harada, 7. oyunun şu anda geliştirme sürecinin başlarında olduğunu söyledi.
 
    Şimdilik çıkış tarihi veya yeni bir bilgi beklemeye gerek yok sanırım. Oyunun geliştirme sürecinin başlarında olduğunu varsayarsak, sanırım resmi duyurusunun yapılmasına uzun bir süre var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tekken 7 dövüş oyunu namco Katsuhiro Harada
ICO, HD'de Nasıl Görünürdü Acaba? Yeni Xenoblade Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

19.7.2015 14:16:53

+1
Aradan 5 sene geçer ve konu hortlar. Ve oyun hala çıkmadı.

BSC Misafiri

17.7.2015 01:03:09

0
Ps 3 e cikti mi

BSC Misafiri

8.7.2011 22:18:02

0
BU oyunun dünya ayağı benim benden daha iyi oynayana daha rastlamadım (dünya dışında bir yerde daha iyi oynayan biri ve ya birileri varsa bilemem) öncelikle bunu belitmek istedim ama oyun hakkın da söyleyeceğim tek bir şey var eski keyfi alamaz oldum bilmiyorum belki oyunla alakalı değilde benim şu sıralardaki ruh halimle ilgili olabilir neyse japonyadaki ödüllü tekken turnuvalarına beklerim ben bir kere gittim ama turnavaya girmedim tekken protokolünün izleyici olarak bana hediyesiydi...

Selfroot

5.8.2010 23:13:55

0
ben bu pc kullancıları valla çözemedim Tekken Street Fighter Mortal Kombat vs. split screen için yapılıyor yan yana oynuyak die konsolda verdiği zevki pcde vermez

Akasha_Ether

28.5.2010 11:15:56

0
bir oyun bilgisayar için yapsalar olmazmı... konsolumuz yok oynayamıyoruz eskiden arcade salonlarına gidip oynardım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken 6
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız