Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tek Kişi Tarafından Geliştirilen Shadows Of Doubt'tan 20 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

 
Indie oyun geliştiricisi Cole Jefferies'in tek başına üzerinde çalıştığı dedektiflik oyunu Shadows of Doubt pre-alpha aşamasında. Bununla birlikte oyunun ilk 20 dakikasının oynanışı da paylaşıldı.
 

 
Shadows of Doubt FPS bir dedektiflik oyunudur. Neo-noir bir kentte geçen oyunda hapishaneden firar etmiş bir seri katili yakalamanız gerekiyor. Hedefinizi yakalamak için peşinden gidebilir ya da ona gizlice yanaşabilirsiniz. Bununla birlikte dairelere gizlice girebiliz, gizli belgeleri çalabilir ve güvenlik sistemlerini de hackleyebilirsiniz.
 
Shadows of Doubt'ın grafikleri Minecraft ve Cube World havası taşıyor. Oyun oldukça sevimli gözüküyor, aşağıdaki videoyu izleyerek yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Bu haberin bağlantısı
URL
fps dedektiflik mystery puzzle
Capcom Gizli Resident Evil Oyununu Bu Kez de Amerikalı Oyunculara Test Ettirecek FIFA 20'nin Kapalı Betası Başladı: Oyundan Birçok Sızıntı Geldi

TheNewAtilla

10.8.2019 15:46:02

0
İç mekanları cilalarsa her şey olmuş gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız