Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Gizli Resident Evil Oyununu Bu Kez de Amerikalı Oyunculara Test Ettirecek

 
Geçen hafta Capcom, henüz gelişim aşamasında olan bir oyununu test ettirmek için Japon Resident Evil Ambassador üyelerine mail göndermeye başlamıştı. Seçilen kişiler ise 8 - 9 Eylül tarihlerinde Capcom'un oyununu deneyecek ve geri bildirimde bulunacaktı.
 
Şimdi ise Capcom aynı eylemi Amerikalı oyuncular için de yapmaya başladı. Bu mail atılan kişilerin arasından seçilecek oyuncular ise, yine bir etkinliğe davet ediliyor.
 
Bu etkinliklerden ilki 20-21 Eylülde Los Angeles'ta diğeri ise 23-24 Eylülde New York'ta gerçekleşecekmiş. Bu davetlilerden birisi davetiyesini Twitter üzerinden de paylaşmış:
 
 Acaba bu proje Resident Evil 8 ya da yeni bir remake olabilir mi? Bekleyip göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Resident Evil invitation CAPCOM davetiye Twitter remake
Activision Daha Fazla Remastered Geleceğini Duyurdu Tek Kişi Tarafından Geliştirilen Shadows Of Doubt'tan 20 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.8.2019 22:29:53

0
shadow of rome remake gelirse ölürüm.Tüm zamanların en güzel ve underrated oyunu.O gelirse üstüne bir de 2. çıkarsa muhteşem olur.Capcom monster huntero yaptın bunu da yap...ha birde dino crisis yapsın

Goldenar TM

10.8.2019 22:00:42

0
Her türlü r3make beta sürümünü denettiriyor diye düşünüyorum. Re8 için daha var. Re4 remake ise buna daha uzun yıllar var.Re fanlarına "Gerçek remake bu" dedirtmeleri için yeni bir oyun motoru geliştirmeleri lazım. Ve 2 farklı kamera açısı sunmaları lazım. Re4 remake özetle 2027 gibi yapımına başlanabilir.

BSC Misafiri

10.8.2019 21:58:54

0
Amerikalılara test ettirecekse saçma salak bi oyun gelcek şimdiden beklenti büyümesin.İsmi resident evil ama içeriği alaksız olan bi oyun olucaktır.Zamanında biçok oyunu amerikalılar için değiştirip içine zıçmadılarmı sonrada geri remake lerle düzltmeye çalıştılar.Capcom eskiden oyun yaptımı gözü kapalı alırdım ama artık öyle değil re4 aldığım son oyunu idi üstelik re4 gc pack almıştım.

BSC Misafiri

10.8.2019 14:55:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 3,4 diye devam eder remake
4 remake çok uzunca bir süre gelmez. 3 ve Code Veronica ise birkaç yıllık süreç içerisinde gelir.

BSC Misafiri

10.8.2019 14:31:43

0
3,4 diye devam eder remake
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız