Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Duyuruldu: İlk Fragman Geldi

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Black Forest Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC için duyurdu. İlk fragman bekleyenlere her ne kadar bir şey sunmasa da mumlar eşliğinde yanan bir görüntü bizlere aktarılıyor.
 
Hayranları memnun edecek yeni bir oyun geliyor
 
 
 
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin'de savaşın harap ettiği New York'ta, hayatta kalan tek bir Kaplumbağa ile büyük bir maceraya atılıyoruz. Oyunda kaybettiğiniz ailenizi bulmak için adalet aramak üzere yola çıkıyorsunuz. Görünüşte umutsuz gibi görünen bu yolculuk Teenage Mutant Ninja Turtles'ın yaratıcılarının zihnine ve Eastman, Waltz, Bishop, Delgado ve Escorza Kardeşler'in çok satan çizgi romanına dayanıyor.
 
Resmi ve lisanslı Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin oyunu için şu anda çıkış tarihi belli değil. THQ Nordic tarafından gerçekleştirilen dijital etkinlik kapsamında duyurulan oyun Destroy All Humans yapımlarıyla ön plana çıkan geliştirici Black Forest Games tarafından geliştiriliyor.
 
İlk fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin
Gothic 1 Remake için Yeni Fragman Yayınlandı Çizgi Film Tarzı Bulmaca Oyunu The Many Pieces of Mr. Coo Yakında Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

13.8.2023 13:06:53

0
Umarım busefer elle tutulur birşey olur. Yani bu tarz şeyler eskide kaldı tutulacak die bir garantisi yok ama Oyun Dünyasını 90 lardan itibaren yaşamış kişiler bilir bu Oyunu TMNT 2 BatleNexus Oyunda 4 kişi co-op olarak oynuyabiliyoduk izomoterik kamera açsıydı ama dônemin en eğlenceli oyunlarındandı keşke gene öyle oyun yapsalar ama bu dönemde tutmazda oda var.

Krone

12.8.2023 19:27:32

+1
Gow tarzı olacak diyorlardı merakla bekliyorum bu projeyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Teenage Mutant Ninja Turtles
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız