Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı GameMill Entertainment ve geliştiriciler Raw Thrills ve Cradle Games, arcade beat' em up oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4  Xbox One , Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun, 23 Nisan'da satışa sunulacak.
 
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants, Raw Thrills tarafından 2017'de piyasaya sürülen Teenage Mutant Ninja Turtles arcade oyununun bir versiyonudur. Dört oyunculu yerel ortak oyun ve televizyon programı seslendirme sanatçıları Seth Green, Sean Astin, Rob Paulsen'i içermekte.
 
Ek olarak Greg Cipes dört kaplumbağa rolünü yeniden canlandırıyor. Orijinal arcade oyununun altı aşaması ve 13 boss dövüşüne ek olarak, üç yeni aşama ve altı yeni boss savaşı ekleniyor.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu arcade beat' em up Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch pc
Reel Fishing: Days of Summer Konsollar ve PC için Duyuruldu Simülasyon Oyunu Rise of Industry 2 PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız