Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reel Fishing: Days of Summer Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Natsume, Reel Fishing: Days of Summer'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve PC için duyurdu. Oyun bu yaz yayınlanacak.
 
Natsume başkanı ve CEO'su Hiro Maekawa bir basın açıklamasında "Reel Fishing 1997 yılında Kuzey Amerika'da piyasaya sürüldü ve doğaya güçlü bir şekilde odaklanan fotogerçekçi bir balıkçılık deneyimi sunan ilk balık tutma oyunuydu. Oyuncular bu yeni tarzı o kadar çok sevdiler ki Reel Fishing, PlayStation'da bir milyondan fazla satan ilk balık tutma oyunlarından biriydi ! Bu harika serinin mirasını Reel Fishing: Days of Summer ile devam ettireceğimiz için heyecanlıyız.” dedi.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Yazın son günlerini unutulmaz son bir balık avlama gezisinde birlikte geçiren üç iyi arkadaşa katılın! Peki sürekli karşılaştıkları gizemli genç çocuk kim? Ziyaret ettikleri bu balık tutma yerlerinde göründüğünden daha fazlası var mı? Reel Fishing: Days of Summer'da öğrenin! 14 farklı balıkçılık noktasından 40'tan fazla balık türünü yakalayın ve en nadir balıkları cezbetmek için 70'in üzerinde farklı türde olta takımı yapın! Oyuncular seviye atlayıp yeni ve heyecan verici beceriler kazanırken balıkları güzel bir akvaryumda tutabilirler! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Natsume Reel Fishing: Days of Summer PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Switch PC
DreadXP ve DarkStone Digital, Korku Oyunu Paranormal Activity: Found Video'yu Duyurdu Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız