Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Ninja: Batı'yı Düşünerek Oyun Yapmıyoruz

Yosuke Hayashi, herkesin ilgisini çeken oyunlar yapmak istediklerini, ama oyunlarının başkalarının zevkine dayanarak ortaya çıkmadığını vurguluyor

      Japon firmaların eski formlarından çok uzak olduğu sanırım herkes tarafından kabul gören bir gerçek. Bazen Japon oyun geliştiricilerinin bile, kendi pazarlarının kötü durumunu anlatan açıklamalarına rastlıyoruz.
 
     Japonya'nın başarılı oyun geliştiricilerinden Team Ninja'nın patronu Yoshuke Hayashi de Japonya oyun endüstrisini de eleştirdiği bazı açıklamalarda bulundu. Batı'ya özenmenin kötü sonuçlarına değinen Hayashi, "Bir çok Japon geliştirici Batı pazarının ilgisini çekecek yapımlar tasarlamaya çalışıyor, ama çoğunluğu başarısız oldu" diyerek Japonya'daki durumu özetledi.
 
       Hayashi açıklamalarına şu sözlerle devam etti. "Bu durumu anlıyoruz, fakat Team Ninja olarak Batı pazarında ilgi çeksin diye oyun geliştirmeyeceğiz. Ancak, Japonya'ya çakılı kalmış bir geliştirici olma gibi bir niyetimiz de yok."
    
       Her türlü işbirliğine de açık olduklarını söyleyen Hayashi, sırf ünlü diye diğer firmalarla çalışmak istemediklerini, kendileri ile çalışmaya gerçekten istekli firmalarla işbirliği yapmak istediklerini belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa
Professor Layton Serisi 11 Milyonu Geçti AC: Brotherhood'un Yeni DLC'si Açıklandı + Video

MantarTheGreat

17.2.2011 22:00:36

0
helal olsun adamlara, en güzelini yapıyorlar... batıyı da düşünerek oyun yapsalar bu sefer, doğu ülkeleri oyunlara bu kadar ilgi göstermeyecek, gerçi şu anda da batı, doğu oyunlarına ilgi göstermiyor ama, yinede doğrusunu yapıyorlar... tek sıkıntı şu kendileri için yaptıkları xbox oyunlarını region free olarak sunsalar bari...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız