Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Taxi Chaos, 19 Ekim'de PC'ye Geliyor

 
 
Lion Castle ve Team6 Game Studios, taksi temalı oyun Taxi Chaos'un 19 Ekim'de PC'ye çıkacağını duyurdu. Bu oyunda oyuncular direksiyona geçecek ve yepyeni bir taksi deneyimi yaşayacak.
 
Oyun hakkında
 
Direksiyona geçin ve yepyeni bir taksi deneyimine hazırlanın! Tecrübeli taksi şoförü Vinny veya kendini "etkileyici" olarak ilan eden Cleo olarak şehirde dolaşın ve en çılgın müşterileri toplayın.
 
Güçlü ve güçlü bir arabada şehir merkezinin içinden geçin, egzotik bir süper otomobille parkları geçin ya da bir Japanes tuner taksiyle iş alanında dolaşın. Neyi seçerseniz seçin - zorluğunuz yolcularınızı zamanında teslim etmektir! En azından para kazanmak istiyorsan.

Kalabalık sokaklarda gezinin, kaldırımlarda yayaları atlatın ve hatta çatıların üzerinden atlayarak yerçekimi kanunlarına meydan okuyun! Yolcularınızı zamanında teslim etmek söz konusu olduğunda hiçbir şey aşırı değildir! En iyi kısayolları keşfedin ve New Yellow City'yi (NYC) ve yolcularınızı tıpkı avucunuzun içi gibi tanıyın. 
 
Öne çıkan özellikleri 
 
• Eski tarz klasik taksi oyunlarına tamamen yeni ve modern bir yorum.
• Muazzam ve canlı Yeni Sarı Şehir'in sokaklarını keşfedin ve ustalaşın.
• Ücretlerinizi hızlandırmak ve maksimize etmek için en iyi rotaları keşfedin.
• Yedi ekstrem sürüşte kuralları yıkın: ikonik sarı taksiden güçlü bir arabaya! Koleksiyonunuzu tamamlamak için yeterince kazanın.
• Posta kutularını, sokak lambalarını, yangın musluklarını veya önünüze çıkan her şeyi parçalayın! Şehir sizin oyun alanınızdır.
• Üç farklı oyun modunda sürüş becerilerinizi test edin! Klasik Arcade Modunun keyfini çıkarın, Freeroam'da dolaşın veya Pro Modda gerçek bir meydan okuma için adımlarınızı yükseltin. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Taxi Chaos Crazy Taxi Team6 Game Studios
Dragon Quest Serisinin Bestecisi Koichi Sugiyama Hayatını Kaybetti PlatinumGames, Babylon's Fall'ın Grafiklerini iyileştireceğini Bildirdi

Hudson51

7.10.2021 16:29:29

+1
Güzel bir nostalji yaşatır ama ilk iki saat için. Sonrasında o nostalji de gidince pek bir saracağını sanmam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Taxi Chaos
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız