Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tamarin, Xbox One'a Geliyor

 
Chameleon Games'in geliştiriciliğini yaptığı "Tamarin" Xbox One'a geliyor. Daha önce PlayStation 4 ve PC için duyurulan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Tamarin 2020'nin yılında Xbox One için piyasaya sürülecek.
 
PlayStation 4 ve PC sürümlerinin ise 2019 bitmeden yayınlanması bekleniyor. Stüdyonun yöneticilerinden olan Omar Sawi, "Tamarin ile hem eğlenceli bir oyun, hem de önemli şeyler anlatmaya çalışan bir oyun yapmak istedim. Gezegenimiz, şu ana kadarki en büyük zorlukla yüz yüze... Xbox One versiyonu ile tam bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefledim." dedi.
 
Tamarin, dünyanın en sevimli maymununun başrolde olduğu güzel İskandinav manzaralarında geçen bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu. Giderek büyüyen böceklerin vermiş olduğu çevre kirliliği ve tahribat çevik maymunumuzu ailesinin hayatta kalması için böceklere karşı bir savaşa girmeye zorlar. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tamarin üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Chameleon Games
Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Sindel'dan Oynanış Videosu Yayınlandı The Messenger Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Bad North

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tamarin
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız