Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales of Symphonia'nın PC Sürümüne Çözünürlük ve FPS Kısıtlaması


    Final Fantasy ve Tales of serileri gibi Japonya çıkışlı popüler oyun serilerini son yıllarda PC'de de görmeye başladık. Firmalar serilerinin eski oyunlarını PC'ye sunmaya devam ederken ne yazık ki çoğunlukla kötü PC portlarıyla karşılaşıyoruz. Bugün PC çıkışını yapan Tales of Symphonia için de benzer bir durumla karşı karşıyayız.
 
    Steam forumlarından gelen raporlara göre Tales of Symphonia'nın PC sürümü birçok teknik hatayla boğuşuyor. Sıkça çökmelerin haricinde oyunda yer alan 720p çözünürlük ve 30 FPS kısıtlaması da bunlardan birisi. Göründüğü kadarıyla Bandai Namco'nun PC için sunduğu Tales of Symphonia'nın bu sürümü seneler önce PS3'e çıkan sürümden direkt olarak aktarılmış. Dolayısıyla oyunu satın almayı düşünenlere gelecek yamaları beklemelerini tavsiye ederiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tales JRPG Namco Bandai Tales of Symphonia Tales of Symphonia: Dawn of the New World PS3
Serious Sam 4 Özel Bir Grafik Teknolojisi Desteğiyle Gelecek Alan Wake 2'nin Henüz Neden Çıkmadığı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.2.2016 06:46:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Tiny Titan
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Oyunun hatalari haric Kabul edilebilir. 720p 30Fps kötü bir deger degil. Japon oyunlarinda pek Aşirilik olma durumu yoktur.
Battlefield grafikleri versin demiyoruz zatende pc için 720p 30 fps nasıl kötü değil konsollar bile aştı bu değerleri
Bir önce çıkardıkları oyun pcde indirimde dahil satmayınca uğraşmadılar demek ki.Ben olsam bende uğraşmam.Sonuçta hadi pc tayfasına gaz olsun belki satışlar 1 milyonu geçer diye bir önceki oyunun yanında bedava verdiler.Hemde optimizasyonu da süper yaptılar ama korsan tatlı geldi birilerine

Tiny Titan

2.2.2016 20:53:32

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Oyunun hatalari haric Kabul edilebilir. 720p 30Fps kötü bir deger degil. Japon oyunlarinda pek Aşirilik olma durumu yoktur.
Battlefield grafikleri versin demiyoruz zatende pc için 720p 30 fps nasıl kötü değil konsollar bile aştı bu değerleri

Adol125

2.2.2016 18:29:46

0
Ben zestiriayı önsiparişle aldığımdan benim için sıkıntı yok ama almayıpta şu anda almak isteyen almasın. Update gerek oyuna. Alacaksa da Zestiriayı alsın.

BSC Misafiri

2.2.2016 17:55:20

+1
açıkçası dolphin emülatör ile PC de kat ve kat daha iyi grafiklerle oynamak mümkünken neden PC de çıkardıklarını anlamadım.Tamam PS3 Versyonu güzeldi ama Emülatör hem bu game cube versiyonunu hem de devamı olan Dawn of the New World versyonu 1080p ile emule edilebilmişken fuzuli bunu almak.tabi bu fikrime katılmayanlar olabilir ama bu oyun zaten grafikten ziyade klasik tales rpg si oynayacaklar için illede PC de olsun diyenler için Emulatör daha iyi bir seçenektir.

Adol125

2.2.2016 17:52:52

0
Zestiria gerçekten mükemmeldi port olarak. Herşey maxda 840m li 4 gb ram li laptopta 29-30 fps veriyor oyun ki 30 fps lock var oyunda. Aslında 30 fps sorun değil ama fps seçeneği koysalar iyi olurdu. 30-60-serbest diye. Çözünürlük seçenekleri koymuşlar ama grafik ayarları yok. Update gerekiyor ki gelecektir yakında. Port berbat derken kastedilen bu yoksa kasmayla alakalı bir sıkıntı yok. Ayrıca steamdaki 0.1 saat 0.2 saat oynama süreli incelemeleri de dikkate almayın derim.

mementopolis

2.2.2016 17:39:44

0
Oyunun hatalari haric Kabul edilebilir. 720p 30Fps kötü bir deger degil. Japon oyunlarinda pek Aşirilik olma durumu yoktur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Symphonia Chronicles
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız