Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi!

 
 
Mafia serisi oyuncuların gönlüne taht kurmuş bir şekilde piyasadaki yerini korumaya hazırlanıyor. Her ne kadar ilk iki oyun büyük oranda sevilse de üçüncü oyun beklentiyi ne yazık ki karşılayamıyor. Ancak şimdi ortaya çıkan yeni söylentilerle beraber serinin yeni oyununun yakında duyurulacağını aktarabiliyoruz.
 
Söylentiler Kurakasis adlı kullanıcıdan geliyor
 
 
 
Twitter üzerinde yer alan Kurakasis adlı kullanıcı, Take-Two'nun yakın zamanda yeni bir Mafia oyunu duyurusuna hazırlandığını iddia ediyor. Kurakasis daha önce oyunların ticari markalarını keşfederek yeni projeler hakkında önceden bilgiler edinmiş bir isim. Daha önce "Metro Awakening", "Indiana Jones and The Great Circle" ve "Marvel's 1943: Rise of Hydra" gibi oyunların adlarını resmi duyurudan önce ortaya çıkarmıştı.
 
Geçtiğimiz yıl bir sonraki Mafia oyunu için yeni bir iş ilanı yayınlandı. İş ilanı içerisinde oyunun Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirildiği ve prodüksiyon aşamasında olduğu belirtildi. Bunun dışında oyunda gizlilik odaklı sistemin daha fazla geliştirildiği ve dövüş sisteminin de elden geçirileceği ortaya çıktı. Yani Mafia 3'ün nispeten daha gelişmiş bir sürümüyle karşı karşıya geleceğiz.
 
Öte yandan Kotaku, Mayıs 2022 tarihinde yeni oyunun Mafia'nın doğum yeri olan Sicilya'da geçeceğini ve ön bir bölüm niteliğinde olacağını açıkladı. Aynı zamanda 1930'lardaki Tommy Angelo'nun yıllar öncesini konu alacağı bildirdi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Mafia
Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sh4dy_081991

18.4.2024 09:55:16

0
Zaten gelistirildigi uzun suredir biliniyor hatta unreal engine 5 grafik motoruyla. O yuzden dogrudur bu haber.

Chosen_One

17.4.2024 03:03:45

0
2000 takipçisi olan bir twitter kullanıcısınının bu iddiası ne kadar ciddiye alınmalı bilemedim

BSC Misafiri

17.4.2024 00:45:18

+1
3 e benzeyecekse hiç çıkarma ustam ya. Acı bir tat bıraktı zaten.2 kalitesinde birşey yapta oynayalım yoksa lüzumu yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız