Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tainted Grail: The Fall of Avalon Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Awaken Realms ve geliştirici Awaken Realms Digital, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Tainted Grail: The Fall of Avalon, 2024'ün 4. çeyreğinde PlayStation 5 ve Xbox Series için geliyor. Tainted Grail: The Fall of Avalon ilk olarak 30 Mart'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı. 0.6 sürüm güncellemesi "Judgement of the Excalibur" ise dün oyuna dahil oldu.
 
Açık dünya rol yapma deneyimi
 
 
 
Tainted Grail: The Fall of Avalon, yıkımın eşiğindeki kasvetli bir adada geçiyor. Oyuncular burada çeşitli görevlere atılıyor, ganimetler elde ediyor, seçimler yapabiliyor ve canavarlarla dolu karanlık bir açık dünyayı keşfetmeye çalışıyor.

Kral Arthur'un çok öldüğü, tüm efsane ve mitlerin yıkıldığı Avalon'da yer aldığımız süre boyunca insanlar umutsuzluğa kapılmış durumda karşımıza çıkıyor. İnsanlar burada doğal olarak yeni yaşam yolları ve inanacakları şeyler bulmaya çalışıyor. Diğer taraftan ortaya çıkan veba salgını ise ortalığı kasıp kavuruyor. Zaman tükeniyor ve birçok grubun kendine özgü planları bulunuyor.
 
Güncelleme fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Tainted Grail: The Fall of Avalon
Call of Duty: Modern Warfare III için Multiplayer Fragmanı Yayınlandı Xbox Game Pass'e Ekim Ayında Gelecek Oyunlar Açıklandı: 3.300 TL Değerinde!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tainted Grail: The Fall of Avalon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız