Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Taika Waititi Thor'un Senaryosunu Bitirmiş, Star Wars'un Senaryosuna Başlıyor

 
What We Do in the Shadows ve Jojo Rabbit ile başarılı bir yönetmen olduğunu kanıtlayan Taika Waititi, Thor: Love and Thunder'ın senaryosunu bitirdiğini açıkladı ve şimdi de Star Wars'un senaryosuna başlayacakmış.
 
Thor: Love and Thunder'ın senaryosunu bitirdiğini açıklayan Taika Waititi, senaryo için "çılgınca ve romantik" yorumunu yaptı. Filmin 11 Şubat 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.
 
Waititi ayrıca şimdi de Star Wars'un senaryosuna başlayacağını açıkladı. Waititi filmin senaryosunu 1917 filminin senaristi Krysty Wilson-Cairns ile Taika Waititi birlikte yazacak. Bu Star Wars filminin yeni üçleme filmi mi olacağı yoksa ayrı bir film mi olacağı bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney taika waititi yeni star wars filmi yeni yönetmen
Colin Farrell, The Batman Filminin Diğer Batman Filmlerinden Çok Daha Farklı Olduğunu Söyledi The Simpsons, Family Guy ve Bob’s Burgers'ın Yeni Sezon Yayın Tarihleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız