Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Colin Farrell, The Batman Filminin Diğer Batman Filmlerinden Çok Daha Farklı Olduğunu Söyledi

 
Bildiğiniz üzere yeni bir Batman filmi geliştiriliyor ve özellikle oyuncu kadrosu ve karakterleri ile oldukça dikkat çeken bir film. Filmde Penguen karakterini canlandıran Colin Farrell film hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
Colin Farrell, The Batman filminin diğer tüm Batman filmlerinden farklı olduğunu söyledi. Yaratılan evrenin ve senaryonun çok tanıdık ama aynı zamanda da benzersiz olduğunu söyledi. Yapımda çalışan diğer insanlar da daha önce filmin diğer Batman filmlerinden oldukça farklı olduğunu dile getirmişti.
 
Batman'in gençlik yıllarına odaklanılacağı tahmin edilen filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni hbo max yeni evren gotham gotham dizisi
Başrollerinde Keanu Reeves ve Alex Winter'ın Olduğu Bill And Ted 3'ten Yeni Bir Fragman Yayınlandı Taika Waititi Thor'un Senaryosunu Bitirmiş, Star Wars'un Senaryosuna Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız