Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Finansal Rapor: WWE Online İptal Edildi

Bekleneni veremeyen ikinci oyundan sonra Saints Row 3 ile THQ bakalım neler yapabilecek?

     THQ'nun mali yıl açısından 3. çeyrekteki finansal raporları yayınlandı. Bir önceki çeyreğe oranla $14.9 milyon kaybeden THQ, finansal raporlarında WWE Online ve Company of Heroes Online'ın iptal duyurusunu da resmi olarak yaptı.
 
     Geçtiğimiz E3 fuarında beklenen ilgiyi göremeyen WWE Online'dan herhangi bir bilgi, ekran görüntüsü veya video alamamıştık. Bunların yanı sıra THQ'nun oyunlarından Saints Row 3, şirketin 2012'deki finansal yılında çıkacağı tekrardan duyuruldu. Merakla beklenen MMO oyunu Warhammer 40K: Dark Millenium Online ise Mart 2011 ile Mart 2012 tarihleri arasında çıkacak.
 
     Şirketin ürünlerinin satış rakamlarına gelindiğinde, Wii'ye özel olarak üretilen uDraw'ın 14 Kasım'dan beri 1.2 milyondan fazla sattığı, WWE Smackdown vs. RAW 2011'in de 2.7 milyonu aştığı belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action THQ pc ps3 xbox 360
Michael Phelps Adını Taşıyan Kinect Oyunu Geliyor Dark Souls'un İlk Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mczaga

3.2.2011 16:02:36

0
Şu anda Türünün en iyi oyununu mundar ediyor THQ Relic gerçekten alkışlamak lazım Hemde kendi Serverlarını bile kurmadıkları halde türünün en iyisi.

acgpangea

3.2.2011 01:22:56

0
Paso güreş oyunlarından ekmek yer bu firma da ha! Psone döneminden beri böyledir bu.

Elmeti

3.2.2011 00:47:26

0
COH Online'ı iptal edip Saints Row 3'ü iptal etmemeyi üstelik birde bu oyundan ümitli olmayı meyveli dalı kesip gökten meyve düşmesini beklemeye benzetiyorum.THQ BAN

mczaga

3.2.2011 00:28:18

0
COHO yu neden iptal ettilerki Beta süresinde gerçek para ile COHO Cash sattılar 31 martta bitiricekler Betayı ne yatırımı varki Kendileri Servermı kuruyor ? yoo Eski oyunda bile başarısız oldular 3v3 oyun atarken 6 kişiden birisi isterse oyunu kitleyebilicek kadar lag yapabiliyor sebebi ise Oyunun kendi server'ının olmayışı Bakınız HON 'a onların kendi serverları var şimdi tekrar soruyorum Bu adamların ne masrafı varda iptal ediyorlari? ilk oyunu satın alırken zaten yapım ücretini ve Kârını karşılıyoruz ee ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row: The Third
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız