Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock Remake Ertelendi

 
   Oyun dünyasının efsaneleri arasında yer alan 1994 yapımı System Shock'ı yenileyerek bizlere sunmayı planlayan Nightdive Studios, Kickstarter sayfası üzerinden yaptığı güncelleme ile birlikte oyunu bekleyenlere kötü bir haber verdi.
 
   Nightdive Studios normalde 2017 (PS4 hariç) gibi çıkması beklenen System Shock Remake'i erteledi.
 
   Kickstarter sayfasındaki soru cevap kısmına baktığımızda hedeflerinin oyunu 2018 yılının ikinci çeyreğine kadar çıkarmayı planladıkları belirtilmiş. Ayrıca PC, Mac, Linux, Xbox One ve PS4 platformları için sunulacak yapımın eş zamanlı olarak çıkış yapıp yapmayacağı da kesin değil. Ellerinden gelenin en iyisinin yapılacağı sözü de verilmiş.
 
Q: What will you be releasing System Shock on?
A: Our goal is to launch on PC/Mac/Linux/XboxOne/PS4 by Q2 of 2018. Not sure if it will be a simultaneous launch, but we’ll do our best.
 
   System Shock Remake Kickstarter üzerinden $1,350,700 toplamayı başardı. PayPal üzerinden ise bağış toplamaya devam ediyorlar. Oyunu merak edenler PC demosunu buradan indirebilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
System Shock System Shock Remake Night Dive BioShock Deus Ex
Remedy: Yeni Oyun Tanıtım Videosu Pek Yakında God of War'un Geliştirme Sürecine 2013 Yılının Ortasında Başlanmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock Remake
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız