Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock Remake, 2023 Yılına Ertelendi

 
 
Nightdive Studios tarafından geliştirilen ve Prime Matter tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu System Shock'ın yeniden yapım (remake) sürümü, 2023 yılının Mart ayına ertelendi. Bu tarih resmi Steam sayfası üzerinden paylaşıldı. Prime Matter başlangıçta bu oyunu 2022'de piyasaya sürmeyi planlıyordu.
 
 
 
System Shock, sevilen PC klasiğinin yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkıyor ve Unreal Engine 4 motorunu kullanıyor. Remake, güncellenmiş mekanikler, grafikler ve düşman yapay zekasını içeriyor.

Oyunun açıklamasında da belirtildiği gibi System Shock, yeni nesil oyunculara oyunun ikonik düşmanlarından biri olan SHODAN ile baş başa kalma şansı sunacak. Ayrıca NVIDIA, oyunun DLSS teknolojisini destekleyeceğini duyurdu.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming System Shock System Shock Remake Night Dive BioShock Deus Ex
Aktris Elle Fanning, Kojima Productions'ın Yeni Oyununda Yer Alacak Call of Duty: Modern Warfare II için Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JaReD22

7.10.2022 16:58:35

0
Bari şu resmi Türkçe desteği verilen oyunları alın

TheNewAtilla

7.10.2022 16:52:08

0
BLoodlines 2 noldu yav 32 liraydı .d

BSC Misafiri

7.10.2022 16:42:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Yav neyine alacan... oyunun üstünde 2-3 kişi falan çalışıyor 5 defa ertelediler. Çıkınca bas torrentten gitsin, böylelerine hak. 2018 de milleti gaza getiren kelimeler, süslü laflar ile oyunu ortaya attılar. Bir yıl sonra kırık dökük bir demo yayımladılar. Sonra ortadan kayboldular. Ya çok çok kötü bir iş olacak, ya da ortalama bir iş.
NCK: Belki haklısın... ilk iki oyunu oynuyorum arada sırada... daha iyi grafiklerle 60tl ye çıksaydı alırdım yine de. Benzer bir hayal kırıklığı Ultima Underworld serisinin devamı sayılan Underworld Ascendant oyununuda yaşamıştım, onu da 38 tl civarıydı sanırım, almıştım. Grafikler güzeldi, oynanış berbat. Şimdi Aralıkta çıkacak Master Of Magic oyunun dört gözle bekliyorum. Yılbaşına doğru dolar uçmazsa tabi. Uygun bir fiyata çıkar umarım.

Microphone Not Found

7.10.2022 16:31:08

0
67?'den geçen yılın sonunda ön siparişi bastım bekliyorum.

Antikaruh

7.10.2022 16:10:47

0
Yav neyine alacan... oyunun üstünde 2-3 kişi falan çalışıyor 5 defa ertelediler. Çıkınca bas torrentten gitsin, böylelerine hak. 2018 de milleti gaza getiren kelimeler, süslü laflar ile oyunu ortaya attılar. Bir yıl sonra kırık dökük bir demo yayımladılar. Sonra ortadan kayboldular. Ya çok çok kötü bir iş olacak, ya da ortalama bir iş.

BSC Misafiri

7.10.2022 14:36:58

0
NCK: 60 TL'ye almadığıma yandığım oyundur. 399 tl şimdi, ne güzel değil mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock Remake
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız