Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Syndicate'ten Yeni Ekran Görüntüleri

Syndicate'te ana karakterimiz sıradan bir insandan çok daha üstün özelliklere sahip

     Chronicles of Riddick: Escape from Buthcer Bay ve Darkness'ın geliştiricisi  Starbreeze'in Syndicate'in devamını yaptığı söylentisi bile bizi heyecanlandırmıştı. Bu kaliteli stüdyonun başarılı bir oyunla karşımıza çıkacağına inanıyoruz, zaten yayınladıkları ilk video umutlarımızı arttırdı.
 
     Starbreeze şimdi de oyunun yeni ekran görüntülerini yayınladı. Bu görüntülerde karakterimizi aksiyon sahnelerinin içinde de görme şansı yakalıyoruz. Oyunun grafiksel olarak da beklentilerimizi karşılayacağı konusunda pek şüphemiz yok.
 
     24 Şubat'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için raflardaki yerini alacak Syndicate'in yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Syndicate EA Starbreeze Project Redlime FPS
SSX: Deadly Decents Gerçekliğe Meydan Okuyor L.A Noire'nın PC Sürümünden İlk Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

UgS360

30.9.2011 14:04:35

0
iyi firma pcye yada başka platforma göre oyun yapan firma değildir iyi firma yapıldıgı platformun seviyesine yakışır türüne sadık ve yenilikçi oyun yapan firmadır(bkn.rockstar games)

BSC Misafiri

30.9.2011 10:52:15

-1
Ea firmasına bayılıyorum hemen hemen çıkan tüm oyuñlarının %70 ' i pc çıkarıyor .Ne kadarda korsan yaygın olsada , ea biliyorki bircok pc oyuncusu korsan denedikten sonra karar verip oyunu nu alıyor.UBUSİFOT gibi pc platformuna eziyet veren bir başka firma olamaz. Bu arada BSC bugün yarışma sonucu acıklanacak mı ben Lostpower hala giriş yapamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Syndicate
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız