Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Syberia 2 Switch Çıkış Fragmanı

 
   Orijinal Syberia oyunundan sonra ikinci oyun da bugün itibariyle Kuzey Amerika ile Avrupa'da Switch için çıkıyor ve Microids Switch versiyonu çıkış fragmanını paylaştı.

   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde: "Kayıp bir mirasçının peşinde Doğu ve Batı Avrupa'yı arayan Kate Walker, en sonunda Hans Voralberg'in imzasını alıp otomat fabrikasının satışını tamamlayarak uzun ve zahmetli yolculuğunu tamamladı. Fakat görevi tamamlandı mı? Bu New York'lu sofistike avukat için değil... Alışılmadık bir ikili oluşturan genç Kate Walker ile yaşlı ve eksantrik Hans Voralberg, şimdi büyük ve unutulmuş bir evrenin kalbindeki efsanevi Syberia mamutlarının sonuncusunu aramak üzere birlikte bir yolculuğa çıkıyor. Birkaç yıl önce Hans’ın tek başına atıldığı bu gerçeküstü serüven, Hans ve Kate’in cesaretlerini ve kararlılıklarını sınayan hiç karşılaşmadıkları kadar tehlikeli engellerle yüzleşmesiyle son bulacak. Çok uzaklarda, gizemli Syberia onları bekliyor..."  

   Serinin üçüncü oyunu 20 Nisan tarihinde Avrupa, 25 Nisan tarihinde ise Kuzey Amerika'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı. Syberia 3 Switch'e de gelecek ancak çıkış tarihi henüz belli değil.  
 
   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Final Fantasy XV için 2018'de En Az Üç DLC Daha Çıkacak Fallout 4 ve Skyrim: Special Edition için Xbox One X Güncellemesi Yayınlandı

:::LOSTPLANET:::

30.11.2017 14:00:35

0
Bu oyunun görselini taaa kopya CD'lerin satıldığı dönemlerde tezgahlarda görür ve bu ne ki der elimin tersiyle iterdim. Ama konuyu okuyunca yıllar sonra oyun bana bir ışık yaktı.PS + Aralık ayında bundle olarak ücretsiz verilecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız