Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Swords of Gargantua Nisan Ayının Sonlarında PlayStation VR'a Geliyor

 
Yayıncı Gumi ve geliştirici Yomuneco, Swords of Gargantua PlayStation VR versiyonunun Nisan ayının sonlarında çıkış yapacağını duyurdu. $29.99 / 2,990 fiyattan satışa sunulacak ve İngilizce, Japonca ve Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Oyun ilk olarak Haziran 2019'da PC için çıkmıştı. Steam versiyonu Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, ve Windows Mixed Reality; Oculus Store versiyonu Oculus Rift, Oculus Rift S ve Oculus Quest'i destekliyor.
 
Swords of Gargantua sürükleyici sanal gerçeklik ortamında gerçekçi kılıç kullanımı sunan, hızlı tempolu bir rogue-lite aksiyon oyunu. Oyundaki hedefiniz kılıç kullanma yeteneklerinizi düşman ordusu karşısında güçlendirmek ve en nihayetinde bu düşman ordusunun başı olan Gargantua adlı titanla yüzleşmek. Tek başınıza veya üç arkadaşınızla online co-op şeklinde oynayabilirsiniz.  
 
PlayStation VR versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Swords of Gargantua Gumi Yomuneco sanal gerçeklik rogue-lite aksiyon
Two Point Hospital: Off The Grid İndirilebilir İçeriği Duyuruldu, 18 Mart'ta Çıkacak Arathi Havzası Şimdi WoW Classic'te

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Swords of Gargantua
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız