Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword and Fairy: Together Forever için Combat Adlı Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı eastasiasoft, aksiyon rol yapma oyunu Sword and Fairy: Together Forever'ın PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsol sürümleri için oyunun savaş mekaniklerini gösteren yeni bir fragman yayınladı.
 
Sword and Fairy: Together Forever oyunculara serinin önceki oyunlarından daha iyi bir savaş deneyimi sunacak. Sıra tabanlı mekaniklerinden ziyade akıcı ve gerçek zamanlı bir savaş sistemini bünyesinde barındıracak. Oyuncular düşmanlarla karşı karşıya geldiğinde saldırabilecek, gelen saldırılardan kaçınabilecek veya savaş bölgesinden uzaklaşabilecek.
 
Oyuncular, karakterlerin seviyesi yükseltebilecek böylece daha güçlü gelebilecek. Seviye yükseldikçe daha uzun ve daha güçlü kombolar yapabilecek ve rakiplerini alt edebilecek. Her takım üyesinin, benzersiz becerileri ve özellikleri bulunacak. Ekibin daha uyumlu hale gelmesi için veya özelleştirmek için birçok öğe kullanabileceksiniz.
 
Sword and Fairy: Together Forever'da destansı patron (boss) savaşları da yer alacak. Bu dövüşler hızlı düşünmeyi gerektirecek ve sinematik tarzda bir aksiyonu oyunculara sunacak. Bunun yanı sıra oyunda tuşlara zamanında basmanız için bir sistem bulunacak (QTE). Bu mekanik devre girdiği an, zaman yavaşlayacak ve düşmanlar saldırıya açık hale gelecek.
 
Sword and Fairy: Together Forever, Sword and Fairy 7 olarak da biliniyor. Sword and Fairy 7 ilk olarak PC için 21 Ekim 2021'de Steam üzerinden piyasaya sürüldü. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye rpg
Switch OLED'in Splatoon 3 Special Edition Modeli Duyuruldu Bright Memory: Infinite Yeni Nesil Konsollara ve Switch'e 21 Temmuz'da Geliyor

mehmetalpertr

7.7.2022 17:51:03

0
ilk çıktığında PC de oynamıştım. Grafikler çok güzel. Oyun da eh idare eder. Sırf grafikler için denenebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sword and Fairy 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız