Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword Art Online: Alicization Lycoris ‘Özelleştirme ve Keşif’ Fragmanı

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Aquria, aksiyon RPG Sword Art Online: Alicization Lycoris için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Bir buçuk dakikalık fragmanda karakter özelleştirme, keşif, craft sistemi ve diyalog seçimleri gösteriliyor.

Oyunun tanıtım yazısı ve ön sipariş detayları:
 

Hep aynı anları paylaştılar. Sonsuza dek böyle sürecek sanıyorlardı.

Kirito hiç bilmediği bir sanal dünyada uyanır ama nedense bazı şeyler ona tanıdık gelmektedir...

SWORD ART ONLINE serisine yeni bir RPG ekleniyor! Kirito, animede tanıtılmış geniş bir dünya olan Underworld'de bir maceraya çıkıyor!

Kılıç becerilerinizi, kutsal sanatlarınızı ve en sevdiğiniz SAO karakterlerini kullanarak aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşlara atılın!

Kirito, Eugeo adlı bir çocukla tanışır. Kalplerinin derinliklerinde gerçekleştirilmeyi bekleyen bir söz yatmaktadır. Bunu gerçekleştirip birbirlerini kaybetmemek için birlikte bir maceraya çıkarlar. Hedeflerine erişmelerine hiçbir şey engel olamayacaktır.

Steam Month 1 Edition -- 249,00 TL
Steam Deluxe Month 1 Edition -- 449,00 TL
Xbox Store Month 1 Edition -- 299,00 TL
Xbox Store Deluxe Month 1 Edition -- 297,50

Deluxe Edition şunları içerir:

• Oyunun tam sürümü
• Bonus olarak 2 büyük genişletme paketi ve bir özel kostüm içeren Premium Pass
• Sanal para birimi: 200 SAO akçesi  


Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sword Art Online: Alicization Lycoris Bandai Namco JRPG
Görsel Roman Milky Way Prince – The Vampire Star PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Sony Perşembe Günkü Sunum için Televizyona Reklam Vermiş [Güncelleme]
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

2.6.2020 18:31:54

0
Ben kesinlikle vuruş hissiyatında sıkıntı var diye düşünüyorum. Örnek olarak atack on titan ve naruto ninja storm 4 verilebilir. Bu oyunların animesi olduğunu bile bilmeden oynayan çok fazla kişi var. Bu 2 oyunu diğerlerinden ayıran yer ise vuruş hisleri gerçekten çok güzel. Saldırı yaparken ayrı zevke geliyorsunuz. İkisi de görsel roman tarzında. Hikaye değişmiyor ve seçim şansı yok. Animeden ayrı bir fiiler konusu gibi anlatılmayacaksa olmamalı da zaten.

metOO93

2.6.2020 00:39:00

0
Visual novel lie yürümüyor ya animenin yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleyen biri olarak oyunların en azından seçimli karşılıklı diyalog şeklinde olmasını isterdim.

YildirimBuyucusu

1.6.2020 20:05:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: lamuarte Oyun mmorpg olmayacaksa vuruş hissinin olmadığını net söylemem gerek. Ya da şöyle diyeyim; karakterimize bakarken vurmuş gibi haraketler yapıyor ama yaratıkta hiç etki, tepki yok. Sword art online belki de en kolay oyunu yapılabilecek seri ve bir sürü de yaptılar zaten. Umarım anime izleyen topluluğun dışına da başarılı şekilde ulaşır.
Anime çizimli oyunların bir türlü başarıya ulaşamaması üzücü bir durum. Bütçe ayrılan kısım çok az. Fakat iyi bir bütçe ayrılsa, oyunu da adam akıllı ve güzel yapsalar harika olacak. Oyunun en büyük sorunu vuruş hissiyatından ziyade, sıkıcı diyalog dizaynı. Hala Visual Novel tarzı diyaloglar var. Hiç sevmiyorum. Sinematik sahneler de var ama sanırım çok az olacak.

lamuarte

1.6.2020 19:21:35

0
Oyun mmorpg olmayacaksa vuruş hissinin olmadığını net söylemem gerek. Ya da şöyle diyeyim; karakterimize bakarken vurmuş gibi haraketler yapıyor ama yaratıkta hiç etki, tepki yok. Sword art online belki de en kolay oyunu yapılabilecek seri ve bir sürü de yaptılar zaten. Umarım anime izleyen topluluğun dışına da başarılı şekilde ulaşır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sword Art Online: Alicization Lycoris
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız