Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch için Pokemon UNITE 21 Temmuz'da çıkıyor

 
 
The Pokemon Şirketi ve geliştirici TiMi Studio Grubu, Pokemon UNITE'ın 21 Temmuz'da Switch için çıkış yapacağını duyurdu. İsteğe bağlı oyun içi satın alımlar içeren oyun ücretsiz olarak sunulacak. Daha önce duyurulduğu gibi iOS ve Android sürümleri de Eylül ayında piyasaya sürülecek.
 
Pokemon UNITE'nin Switch sürümüne 31 Ağustos'a kadar giriş yapan kullanıcılar, Zeraora için bir Unite lisansı alacak ve bu Zeraora'yı savaşta kullanmalarına olanak tanıyacak. 
 
The Pokemon Company Zeraora için şu ayrıntıları duyurdu: "Zeraora, kendisi ve rakipleri arasındaki mesafeyi göz açıp kapayıncaya kadar tıpkı şimşek gibi kapatabilir ve aynı anda büyük oradan hasar verebilir." 
 
Pokemon UNITE, Pokemon strateji ve takım savaşı oyunudur. Oyuncular beşe beş takım savaşlarında birbirleriyle karşı karşıya gelir. Bu savaşlar sırasında oyuncular, vahşi Pokemon'u yenmek, kendi Pokemon'larını geliştirmek ve seviye atlamak için takım arkadaşlarıyla işbirliği yapar.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pokemon Unite MOBA The Pokemon Company Tencent Games Switch iOS Android
My Singing Monsters Playground Kasım'da Çıkış Yapacak The Cruel King and the Great Hero 2022'nin Başlarında Batıya Gelecek

arnavut_efe

16.7.2021 17:26:43

0
sonunda geliyor yaklaşmakta olan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Unite
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız