Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Unite (sürüm 1.3.1.8) Yayınlandı

 
 
Tencent Games'in TiMi stüdyoları tarafından geliştirilen takım tabanlı stratejik savaş oyunu olan Pokemon Unite için yeni bir güncelleme yayınlandı.
 
Güncelleme ilk olarak 27 Aralık 2021 tarihinde Kuzey Amerika'da yayınlandı. 28 Aralık 2021 günü ise Avrupa ve Japonya'ya gelecek. Güncelleme boyutu ise 9.4MB olarak açıklandı. 
 
Güncelleme ile birlikte oyun içinde yer alan hatalar için düzeltmeler yapıldı. 
 
Oyun Hakkında:
 
Takım çalışması ve taktikselliğin önemli olacağı bu oyunda oyuncular beşe beş takım savaşlarında karşı karşıya gelerek daha fazla puan kazanmaya, Pokemon'lar yakalamaya ve Pokemon'ları seviye atlatıp geliştirmeye çalışacak.
 
Oyun içi satın alımlar da içerecek oyun oynaması ücretsiz bir yapım olarak sunulacak. Cross-platform desteği sayesinde Switch ve mobil oyuncular oyunu beraber oynayabilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Pokemon Unite MOBA The Pokemon Company Tencent Games Switch iOS Android
Genshin Impact için Yeni Güncelleme Yeni Bölgeyi ve Daha Fazlasını Getirecek Sonic Frontiers için Olası Çıkış Tarihi Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Unite
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız