Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch Kontrolcülerine Bilinmeyen Güncelleme

 
     Geçtiğimiz gün Switch için 4.0.0 güncellemesi duyurulmuş ve aralarında video kayıt özelliğinin de bulunduğu yenilikler gelmişti. Bu yeniliklerden biri de anlaşılan kontrolcülere gelmiş. Ancak ne işe yaradığı bilinmiyor.
 
     4.0.0 güncellemesinden sonra "sistem ayarları"ndan "kontrolcüler ve sensörler" sekmesine giren oyuncular "kontrolcüleri güncelleştir" seçeneğiyle Switch kontrolcülerini birkaç saniye içerisinde güncelleyebiliyorlar. Ancak güncellemenin ne getirdiği konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sistem güncellemesi sonrası mümkün olan bu seçeneğin yeni özelliklerle uyum noktasında ufak çaplı iyileştirme veya düzeltme yaptığı tahmin ediliyor. Nintendo cephesinden de henüz kontrolcü güncellemesinin içeriğine yönelik resmi bir açıklama gelmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Steam Halloween, Black Friday ve Kış İndirimleri Tarihleri Belli Oldu American Truck Simulator'ın Harita Genişlemesi New Mexico İçin Tanıtım Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız