Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch Artık Kablosuz USB Kulaklık Destekliyor

 
   Nintendo, günün erken saatlerinde Switch'in yeni sistem yazılımı güncellemesi versiyon 4.0.0'ı yayınlamıştı ve güncelleme notlarında olmayan önemli bir özellik keşfedildi. 
 
   Eurogamer'ın haberine göre, kablosuz USB kulaklıklar da dahil olmak üzere Switch artık USB kulaklık desteği sunuyor. Ancak taşınabilir modda oynarken USB-C kulaklık adaptörüne ihtiyaç duyuluyor. 
 
   Bugün duyurulduğu üzere sistem yazılımı güncellemesi versiyon 4.0.0 seçili oyunlar için video yakalama özelliği getiriyor. Bu özellik ile de The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS ve Splatoon 2 oyunlarında 30 saniyeye kadar video klibi kaydedebiliyorsunuz.
 
   Ayrıca The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Super Mario Odyssey karakterlerinden 12 adet profil ikonu, kullanıcı profillerini ve kayıt dosyalarını sistemler arasında aktarabilme ve Nintendo eShop üzerinde bulunan belirli oyunlar için ön satın alma seçeneği bu sistem yazılımı güncellemesi ile eklenen diğer bazı özellikler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Switch Satışları Amerika Birleşik Devletleri'nde İki Milyonu Aştı Syberia 2 Switch için 30 Kasım'da Çıkacak

BSC Misafiri

20.10.2017 11:16:35

0
Süperrr
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız