Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch 2'nin 8 İnçlik LCD Ekrana Sahip Olacağı Söyleniyor

 
 
Nintendo tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Switch konsolunun yeni bir sürümü için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Switch 2 olarak nitelendirilen bu el konsolu için ortaya çıkan bilgiler 8 inçlik bir LCD ekrana sahip olacağı yönünde. Ancak bu bilgi şu anda tamamen bir iddiadan ibaret.
 
Nintendo tarafından üretilen en büyük ekranlı konsol olabilir 
 
 
 
Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere göre Japonya merkezli Omdia analisti Hiroshi Hayase, bir sonraki Switch konsolunun 2024 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini ve iyi bir satış sayısına ulaşacağını aktarıyor. Sevkiyatlara ilişkin tahminlerin dışında 8 inçlik bir ekranın da bu cihazda yer alacağını belirtiyor. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa, Nintendo tarafından şimdiye kadar oluşturulan en büyük ekran diyebiliriz.
 
Bildiğiniz üzere standart Switch konsolları 6.2 inçlik bir LCD ekranına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Switch OLED sürümü ise 7 inçlik bir ekrana sahip. Şirket henüz resmi olarak herhangi bir yorum yapmasa da Switch 2'nin bu yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Quantic Dream'in Hades Benzeri Oyunu Lysfanga Şubat'ta Geliyor Apple, Xbox Game Pass Kullanımına Yeşil Işıl Yaktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

27.1.2024 05:45:46

0
Bekliyorum sırf Zelda için Nintendo Switch almaya karar verdimde sonradan vazgeçtim. Şurda seneye 2. si çıkıcak die.Nintendonun Oyunları güzel ya kim nederse desin ben kime sorduysam herkes çok zevkli diyorlar Daha nintendo kullanıpta pişman olan duymadım o yüzden karar verdim almaya.2. çıktımı alacam planlar şaşmazsa.

BSC Misafiri

26.1.2024 22:37:00

0
NCK: GOG ücretsiz oyun veriyor bir haber yaparsanız iyi olur BSC!

Dhalsim

26.1.2024 22:09:31

+2
Ülkeyi batıranların din sattığı bir ülkede pek de satma şansı olmayan bir alet.

BSC Misafiri

26.1.2024 20:14:44

0
Yine çoluk çocuk yüzünden saçma sapan konsol satışları zirve yapacak.Capcom santa monica gibi birçok şirket de üç beş milyon satayım diye sanat eseri yaratığ duracak.İsmail yknın milyonlar sattığı yerde sezen gibi bir duayyenin şaheser yapması gibi :(

BSC Misafiri

26.1.2024 20:14:36

0
NCK: Nintendo Switch Lite almayı planlıyordum yıl sonuna doğru vazgeçtim. Switch 2'nin de fiyatı 400 Dolar olacak deniyor internette. Türkiye'de ne kadara çıkar, kim bilir? En iyisi retro el konsolu almak. ANBERNİC RG405V'de gözüm var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız