Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Supraland Six Inches Under artık Playstation ve Xbox konsolları için mevcut

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Supra Games, Supraland Six Inches Under'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için artık mevcut olduğunu duyurdu. Oyun ayrıca şu anda Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor. Bu sürümlerin yanı sıra oyun bu yaz Switch konsoluna da gelmeye hazırlanıyor.
 
Bulmaca ve macera deneyimi
 
 
 
İlk olarak Steam üzerinden PC için 14 Ocak 2022'de piyasaya sürülen Supraland Six Inches Under farklı grafik ve sanat tasarımıyla beraber karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buraları keşfedebiliyor ve karşımıza çıkan bulmacaları çözebiliyoruz.
 
Birinci şahıs bir metroidvania oyunu olarak karşımıza çıkan oyunda kapalı bir dünyadayız ve ne kadar fazla yetenek elde edersek dünyanın o kadar bölgesine erişim sağlayabiliyoruz. 8 ila 20 saatlik bir süreyi bizlere aktaran yapımda yüzde 55 keşif, yüzde 40 bulmaca çözme ve yüzde 5 savaş içeriği yer alıyor.
 
Oyunda karşımıza çıkan bulmacalar önceki oyunlara kıyasla daha kolay bir şekilde karşımıza çıkıyor. Zor bulmacalar daha çok opsiyonel olarak oyunda yer alıyor ve oyunda keşif yapmak oldukça önem arz ediyor.
 
Supraland Six Inches Under şu anda Xbox mağazasında 113,75 TL, Playstation mağazasında 199,00 TL, Steam mağazasında 32,00 TL, Epic Game mağazasında ise 33,00 TL.
 
Supraland Six Inches Under konsol çıkış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera pc Supraland Six Inches Under
Palworld geliştiricisinden yeni platform oyunu geliyor Oyun gündemi 2si1: GTA 6 sörf mekaniği, Activision'ın durumu ve daha fazlası!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Supraland Six Inches Under
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız