Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Superhot, Switch'e Geliyor Olabilir

 
PIOTR IWANICKI'nin geliştiricisi olduğu PC, PlayStation 4, Xbox One ve VR için çıkış yapmış olan Superhot Nintendo Switch'e geliyor olabilir. Superhot ilk kez 25 Şubat 2016'da PC için ve birkaç hafta sonra ise Xbox One için çıkmıştı. Ardından ise PlayStation 4 ve VR için 19 Temmuz 2016'da piyasaya sürülmüştü. Eleştirmenler tarafından gayet olumlu notlar alan Superhot, özellikle VR için oldukça başarılı bir yapımdı.
 
SimonTime adlı bir Twitter kullanıcısının attığı bir tweete göre Superhot, Nintendo Switch için geliyor, önümüzdeki günlerde resmi duyuruyu görebiliriz. Bahsi geçen tweeti ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Superhot adındaki bu FPS oyununu diğer FPS'lerden ayrı kılan özellik oyunun zamanı işleyiş biçimi. Superhot'da zaman sadece siz hareket ettiğinizde akıyor. Örneğin karşınızdaki düşman size ateş ettiğinde duruyorsanız merminin havada durduğunu görebiliyorsunuz. Kaçmak için hareket ettiğiniz de de mermi size doğru gelmeye devam ediyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Superhot Bağımsız Switch PS4 Xbox One
Yeni Dragon Age Oyununun Baş Yapımcısı BioWare'dan Ayrıldı Oyunu Olsa Güzel Olabilecek Filmler

MaximillianFoe

18.8.2019 07:34:33

+2
Swtich :DDDD
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Superhot
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız