Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros Wii U'dan Çok Karakter Beklemeyin

   Smash Bros serisinin hayat bulmasında büyük pay sahibi olan Masahiro Sakurai, Nintendo Power dergisiyle yaptığı bir söyleşide Smash Bros Wii U ve 3DS versiyonlarında muhtemelen yeni karakterler olmayacağını, miktara değil kaliteye önem verdiklerini açıkladı.
 
   Nintendo 64'de başlayan seri, ilk oyununda 12 karakter barındırıyordu. Bu rakam GameCube beraberinde 25'i buldu. Nihayetindeyse Nintendo Wii sürümünde 36 karakter arenayı paylaşmıştı.
 
   Sakurai, yapımın yeni karakterler değil yeni bir bakış açısınına sahip olduğunu dile getirdi. Yeni oyununda Namco Bandai ile ortak çalışacak olan Nintendo, 3DS - Wii U arasında etkileşimli bir oyun anlayışı ortaya koyacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MyNintendoNews super smash bros. wii u nintendo 3ds nintendo zelda mario pikachu solid snake samus kirby
Blacklight: Retribution Steam'e Geldi Halo 4'ün Çoklu Oyuncu Modu 8GB'lık Yer Kaplayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rachsuchtig

3.7.2012 17:12:06

+3
BSC Misafiri sen bu oyuna çöp oyun diyorsun ''PlayStation All-Stars Battle Royale'' için ne düşünüyorsun. Kesin harika diyorsundur sonuçta Sony yaptı. Hayır sony yapmadı Nintendo yaptı Sony taklit etti. İnanmadın mı o zaman İlk önce http://www.youtube.com/watch?v=Vsc1Hb_lXSg&feature=related bu videoyu sonra http://www.youtube.com/watch?v=4aVxcHTD1fY ideoyu seyret. Yanlış anlama bunu sadece sana demiyorum bunu tüm SONY Fanboylarına söylüyorum hani her Nintendo başlığında Nintendo'yu kötüleyip akıllarınca Sony'i yüceltenlere.

MoYk

3.7.2012 13:57:43

+1
Yerinde olmuş ne kadar çok karekter eklenirse oyun yapısı o kadar bozuluyor Gamecubeda aldığım zevki wiide alamamıştım.El konsolunda daha eğlenceli olur hele bide online varsa

BSC Misafiri

3.7.2012 12:55:55

-6
çöp oyun geçiniz talha aynacı oynarsıns en bunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız