Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 4'ün Çoklu Oyuncu Modu 8GB'lık Yer Kaplayacak


     Bu senenin merakla beklenen oyunlarından olan Halo 4, bilindiği üzere Xbox 360'a özel olarak geliştiriliyor. Oyunun en çok merak edilen yanlarından bir tanesi de tabii ki çoklu oyuncu kısmı. Microsoft ta bunu bildiği için oyunun çoklu oyuncu kısmının ne kadar yer kaplayacağını açıkladı ve gerekli uyarıyı yaptı. 
 
     Microsoft'un belirttiğine göre oyunun çoklu oyuncu modu sabit disklerinizde 8GB'lık bir yeri dolduracak. Uyarı ise Xbox 360 Arcade ve Core modellerini kullananlara geldi. Bu modellerde bulunan 4GB'lık sabit disk, oyunun çoklu oyuncu kısmı için yeterli olmayacağından, Microsoft bu modelleri kullanan oyunculara daha yüksek kapasiteli sabit diskler almalarını önerdi.
 
     Neyse ki Xbox 360'ınıza takılı olan 8GB veya 16GB boyutlarındaki flash sürücüler de oyunun yüklenmesine ve profil bilgilerinizin saklanmasında yeterli olacak.
 
     Halo 4, 6 Kasım'da Xbox 360'a özel olarak çıkışını yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana 343 hdd
Super Smash Bros Wii U'dan Çok Karakter Beklemeyin Aliens: Colonial Marines'in Yapımcıları Konuştu

deerhunter1980

3.7.2012 13:21:28

0
:D:D:D yenisi gelicek diye adamlar daha fazla sattirmanin derdindeyken,sirf oyunlara degil oyunlarin baska etmenlerinide kullanmak istiyolar yuh bee :D:D:D pazarlamani boylesi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız