Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Odyssey'den Rekor Kırdıran Oyun Açığı


     Nintendo Switch'in başarılı yapımlarından ve aynı zamanda pek çok değerlendirmede yılın oyunu adayları arasında gösterilen Super Mario Odyssey'de oyuncular tarafından bulunan bir açık rekor kırdırıyor.

     Super Mario Odyssey, içerisinde pek çok mini oyun barındırıyor. Bu oyunları başarıyla tamamladığınızda da sizi yıldız veya çeşitli oyun için değerli eşyalarla ödüllendiriyor. Ayrıca skor tutulan mini oyunlar için online liderlik tabloları da mevcut. İşte bu oyunlardan bir tanesi de Metro Kingdom haritasında bulunan ip atlama oyunu.

     Oyunda pek çok karakterle iletişime geçebildiğiniz gibi şapka fırlatarak onları kontrol edebiliyor veya vurabiliyorsunuz. Eğer ip atlama görevinin hemen yanındaki papağana şapka fırlatır ve şapka tam ona çarparken kendisiyle diyaloga girerseniz oyunun kamerası kilitleniyor. Sonrasında ip atlama oyununu başlattığınızda ise Mario otomatik olarak havada kalıyor. Böylelikle doğru zamanlamayla zıplamak için uğraşmadan oturduğunuz yerden imkansız görülen skorlara ulaşabiliyorsunuz. Bunu fark eden oyuncu sayısı epey yüksek olacak ki liderlik tablosu 99,999 gibi skorlarla dolmuş durumda.

     Rekor kırdıran açıkla ilgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan 18:00'den itibaren izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kotaku Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey
GTA Online İçin Yeni Bir Helikopter ve Etkinlik Takvimi Duyuruldu Square Enix, Left Alive'ın AAA Bir Oyun Olmasını İstiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Odyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız