Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO Super Mario Seti Duyuruldu

 
LEGO Group, Nintendo ile insanların fiziksel dünyada Super Mario ile etkileşimini ve LEGO deneyimlerine katılma şeklini değiştirecek bir ortaklık duyurdu.

Her iki şirket de yenilik ve oyun tutkusunu paylaşıyor ve işbirlikleri, LEGO yapma deneyiminin yeniden canlandırılmasına yol açarak sevilen video oyunu simgesi Super Mario'dan ilham alarak tamamen yeni bir yol sunuyor.

Ne bir video oyunu ne de geleneksel bir LEGO tabanlı set olan LEGO Super Mario, LEGO parçalarıyla oluşturulan gerçek hayat oyun seviyelerinde para toplayan etkileşimli bir LEGO Mario figürü içeren yeni bir ürün serisidir. Yeni set, çocukların daha önce hiç olmadığı gibi Super Mario'nun eğlenceli dünyasını deneyimlemelerine izin verecek. Super Mario, fiziksel LEGO dünyasında hayata geçirilecek ve yeni zorluk seviyeleri ve oyun stilleri, nesiller boyu keyif alınacak ikonik LEGO deneyiminin bir parçası olacak.
 
LEGO Super Mario'nun bu yıl piyasaya sürülmesiyle hayranların neler bekleyebileceğini ima eden video, LEGO parçalarıyla oluşturulmuş gerçek hayat oyun seviyesinde para toplamak için interaktif bir Mario figürü kullanan bir oyuncu gösteriyor.

LEGO Group Chief Marketing Officer Julia Goldin, “Etkileşimli ve sosyal LEGO oyunu ile Mario'yu fiziksel dünyaya getirmekten çok heyecanlıyız” diyor. “Bu deneyim sayesinde, Mario seven milyonlarca çocuğa en sevdikleri karakterle oyun oynamalarına yardım edeceğiz. LEGO Super Mario, en son dijital teknolojiyi sorunsuz bir şekilde birleştiren çocuklar için son derece sosyal, etkileşimli ve işbirlikçi bir deneyim. "

Nintendo Co., Ltd Executive Officer ve Game Producer Takashi Tezuka, “LEGO ürünlerini ve çocukların oyun oynamak için hayal güçlerini kullanmalarına yardım edişini her zaman sevdim” diyor. “LEGO Group ile birlikte oluşturduğumuz yeni ürün farklı oyun stilleri sunuyor- biri Mario dünyasını özgürce inşa ettiğiniz, diğeri ise yarattığınız dünyada Mario ile oynadığınız yer. ”
 
LEGO Super Mario  bu yılın başlarında çıkacak ve gelecekte daha fazla bilgi sunulacak.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey
Persona 5 Royal ‘Dünyayı Değiştir’ Fragmanı Death Stranding x Half Life İçerikleri Detaylandırıldı ve Görseller Paylaşıldı

Grafitty-G

12.3.2020 19:41:44

0
Ne gerek var salatası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Odyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız