Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Odyssey Switch Paketi Duyuruldu

 
 
   Nintendo, Nintendo Direct sunumu esnasında Super Mario Odyssey Switch paketini duyurdu.
 
   Paketin içerisinde konsol, kırmızı Joy-Con kontrolcüleri, Super Mario Odyssey oyununun bir adet indirme kodu ve Super Mario Odyssey temalı bir taşıma çantası bulunacak.
 
 
 
   Nintendo'nun yeni 3D Super Mario oyunu Super Mario Odyssey, Nintendo 64'teki Super Mario 64'ten ve Nintendo GameCube'teki Super Mario Sunshine'dan bu yana sunulacak ilk Sandbox oyunu olma özelliği taşıyor. Bu yeni macerada Mario, mantar krallığından çıkıp farklı dünyalara gidiyor.
 
   Super Mario Odyssey 27 Ekim'de Switch için çıkacak.
 
   Super Mario Odyssey için yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey
Dragon’s Crown Pro PS4 Duyurusu Sızdırıldı Doom Nintendo Switch vs PS4 Grafik Karşılaştırması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

18.9.2017 15:37:20

+1
Valla ağbi konsollar özel oyunları için alınır tezine yakında birtek Nintendo uyacak gibime geliyor çünkü benim düşüncem hem Sony hemde Ms kesinlikle artık devasa online oyun işinde yürümek istiyorlar. Nintendo'nun bu taraklarda bezi zaten yok. Sırf bazı multiplatform oyunlar yüzünden aklımda diğer iki konsol var yoksa Switch hertürlü daha iyidir rakiplerinden en azından çizgisi belli. Switch gelecek oyunlarada bakıyorum çok harika ve kendine özgü oyunlar var. J-RPG olarak ise baya oyun var gibi görünüyor.

HayvanMetal

18.9.2017 01:30:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Valla Nintendo RDR2'nin menüsünü bile zor açar. Zaten Ülkemizde PS4 Pro almak karaborsa cihaz almaktan çok daha avantajlıyken switch konusunda fazla hayal perest davranıyorsunz. Pro fiyat performans, PSN indirimleri, toplam oyun arşivi konusunda çok daha iyi. RDR2, The Last of Us 2, God of War gibi efsanevi Next gen oyunlar var. HZD, Death Stranding, Cyber Punk 2077 gibi yeni IPler, üçüncü parti excler cabası :)

BSC Misafiri

17.9.2017 23:44:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: mRt_007 Valla Nintendo güzel işlere imza atıyor birde daha ileri gidip RDR 2, The Evil Within gibi oyunlarıda cihazına getirse o zaman iş tamamdır.
Valla Nintendo RDR2'nin menüsünü bile zor açar. Zaten Ülkemizde PS4 Pro almak karaborsa cihaz almaktan çok daha avantajlıyken switch konusunda fazla hayal perest davranıyorsunz. Pro fiyat performans, PSN indirimleri, toplam oyun arşivi konusunda çok daha iyi. RDR2, The Last of Us 2, God of War gibi efsanevi Next gen oyunlar var. HZD, Death Stranding, Cyber Punk 2077 gibi yeni IPler, üçüncü parti excler cabası :)

BSC Misafiri

17.9.2017 21:48:14

+2
Bugun deli gibi GTA kasan, Cod kasan, Cs Go oynayan PC hastalari varya hani PES ATAK'mi tayfasi. heh iste o tayfadaki 10 kisiyi al Mario Galaxy oynat ve videoya cek. Heriflerin aslinda ne kadar aciz ve yeteneksiz oldugunu goreceksiniz. O yuzden aldirmayin bu tip oyuncuyum diyen ama 3-5 tane oyunla hayatini dondurenlere siz. Mario, Zelda bunlardan 35 yasinda adamlar bikmamis kimse bikmaz bu saatten sonra cunku verdiginiz her kurusu hakediyor bu oyunlar. Her kurusu...

İdrak İstimlak

17.9.2017 21:16:42

+1
Üstad bu adamlar mobil pazarda müthiş işler yapıyor. 3DS'de o kadar mükemmel oyunlar var ki, insan başını kaldırmak istemiyor. Keza Switch yeni bir cihaz ama zamanla oraya da çok kaliteli oyunlar gelecektir. Konsol pazarının ruhunu anlamayan kitle de çözünürlüklere, donanımın gücüne bakmaya devam edeceklerdir. Konsollar sahip oldukları özel oyunlar için alınır, bu eskiden de böyleydi, şimdi de böyle, yarın da böyle olacak...

The_Rahip

17.9.2017 15:26:23

+1
Valla Nintendo güzel işlere imza atıyor birde daha ileri gidip RDR 2, The Evil Within gibi oyunlarıda cihazına getirse o zaman iş tamamdır. Metroid Prime için şöyle sağlam bir oyun kesin gelmeli onun kaçarı yok ama L.M'de artık bu cihazla küllerinden yeniden doğmalı.

BSC Misafiri

17.9.2017 14:52:32

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alındı: d3vstator Ben hangi mesajımda TLOU hakkında olumsuz bir şeyler yazmışım? İnsanları tanıyormuş gibi şuraya ipsiz, sapsız fikirlerinizi yazmayın. Ayrıca 300 dolarlık fiyatı ile Switch, 500 dolarlık XOX'dan daha ucuz, zaten hitap ettiği oyuncu kitlesi çok çok farklı. Bir tarafta birbirinin kopyası Halo, GeoW, Forza'nın 18.sini yapsan da oynamaya doymayacak bir kitle var, diğer tarafta muhtemelen bu yılın GOTY'si olacak Super Mario Odessey var. Adamlar aynı isim altında bir çok oyun çıkardı ama en azından birbirinin kopyası tükenmiş oyunlar yerine, oyunculara yepyeni dinamikler, bambaşka dünyalar sunan oyunlar yaptı, yapıyor. Muhtemelen Switch ile XOX'daha fazla satacaklar, cihaz yok satıyor, 5 milyonu çoktan geçmiş...
Mario veya switch Hiçbirşeyi değiştirmeyecek. Switch'in kısa ômürlü olacağı kesin. 1 yıl satar, 2 satar peki sonra??? Yine Wiiu ve PS4'ün çıkışı gibi "deja vu" olacak. Nintendo mario mario mario diye diretirken PS5 ve XB2 feci bir tokat atacak. Kullanıcılar eninde sonunda mario türevlerinden bıkıp farklı arayışlara yönelecek. Jenerasyonun başından beri remaster oyunlara taş atıp ve Yeni IP olması gerektigini söyledi herkes. Ben de soruyorum nintendo'nun yeni IPleri nerede? Mario'u Wiiu'da da oynuyorduk birşeyi değiştirmedi. Nintendo PC'deki remaster oyunlari ve bu platfomları 1gr eleştirmemen zaten tarafsız olmadığını gösterir. Fiyat perf. konusunda da PS4 xbone ile switch'i kıyaslayın daha pahalı fiyata nesil farkı yiyor. 4 yıldır PS4-xbox kıyaslanıyor ama PS4-switch farkı kat kat daha fazladır... Rakiplerinden geç çıkıp nesil farkı yemesi, mario, paralı online çalması yaratıcı falan değil...
Her yerde oyun oynayabilme imkanı tanıyıp oyun piyasasına çeşitlilik katan bir konsol neden bu kadar rahatsız ediyor? Konsolu satın almak istediğini belirten yorumlar neden çıldırtıyor? İnsanlar kendi paralarını nereye harcayacaklarını senin gibi zevksizlere mi danışacaklar? Beğenmiyorsan almazsın olur biter... PS4 ve Xbox One ile kıyasladın madem peki el konsollarıyla da kıyaslasaydın ya? Sonuçta hibrit konsol, PS Vita veya 3DS gibi konsollar 6-7 senelik donanımlar ama 200 dolardan satılıyorlar ve Switch'te 300 dolar, fiyat performansı at gözlüğüyle yaptığının farkında mısın! Oyunlar eğlence amaçlı geliştiriliyor ama başkalarının oynamak istediği oyunlardan bile hazımsızlık duyanın gerçekten tıbbi desteğe ihtiyacı vardır, erken teşhis tedavinin olumlu sonuçlanması adına çok önemlidir.

BSC Misafiri

17.9.2017 14:51:46

+2
Aynı oynanışla 4 uncharted 5 god of war bilmem kaç forza ve halo çıktı adamlar marioya hep aynı oyun diyor evet biliyorum o oyunlar gelişip yeni özellikler kazandılar ama temele bakarsan her oyunda aynı tas aynı hamam şimdi git nese çıkan marioya bak mario 64e bak mario galaxye bak temanın mario olması dışında neyi aynı bu oyunların bana söyle

Kennnn

17.9.2017 13:39:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mRt_007 Mario kendi için bambaşka bir evren oldu ama bunu anlatamazsın ağbi boşuna yorma kendini özellikle ülkemizde hala Mario'u zamanındaki düz platform oyunundan ibaret sanan bir kitle var. Switch bence bu nesilin en yaratıcı cihazı. Birbirinin aynısı oyunlar ve remastered oyunların cirit attığı dönemde Switch can simidi gibi birşey. Birde yeni bir Luigi Mansion falan gelse yanında Star Fox falan muazzam olur.
Aman abi Luigi Mansion deme bayıldığım bir seri. Geçen yılın sonları gibi Metroid haberleri ile birlikte Switch için gelecek bir 3'üncü Mansion oyunu dedikoduları vardı metroid haberlerinin doğru çıktığına bakarsak belki nintendo gelecek yıl E3'te bize güzel bir sürpriz yapar. :)

The_Rahip

17.9.2017 13:17:12

+4
Mario kendi için bambaşka bir evren oldu ama bunu anlatamazsın ağbi boşuna yorma kendini özellikle ülkemizde hala Mario'u zamanındaki düz platform oyunundan ibaret sanan bir kitle var. Switch bence bu nesilin en yaratıcı cihazı. Birbirinin aynısı oyunlar ve remastered oyunların cirit attığı dönemde Switch can simidi gibi birşey. Birde yeni bir Luigi Mansion falan gelse yanında Star Fox falan muazzam olur. Cihazı Amerika'dan kuzene getirtecektim kısmet olmadı burada GG'de falan fiyatlar çok abartı. Kan emiciler fırsatı kaçırmıyorlar. Nintendo keşke ülkemizde resmi olarak satılsa harika olurdu. En azından kan emicilerede fırsat kalmazdı.

İdrak İstimlak

17.9.2017 10:29:21

+7
Tum Mario oyunlarını birbirinin kopyası gibi görene ne demek lazım bilemedim. Yahu Super Mario su ayri bir dünya, Mario 64 u ayrı, Super Mario Galaxy si ayrı, Odessey ayrı bir dünya. Ama kime anlatıyoruz, adam bunlara remastered gözüyle bakıyor. Bir defa bu gelen son oyun bile yepyeni mekaniklerle geliyor, zamanla diğer oyunlar kopyalayacak buradaki bir çok yeniliği. Ayrıca bunun Zelda si var, Xenoblade o var, zibille evde ailenizle oynayacağınız parti oyunu var. Nintendo başka bir dünya, Playstation ve Xbox gibi aynı kategorinin konsolları değil.

alsndnz

17.9.2017 03:36:24

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alındı: d3vstator Ben hangi mesajımda TLOU hakkında olumsuz bir şeyler yazmışım? İnsanları tanıyormuş gibi şuraya ipsiz, sapsız fikirlerinizi yazmayın. Ayrıca 300 dolarlık fiyatı ile Switch, 500 dolarlık XOX'dan daha ucuz, zaten hitap ettiği oyuncu kitlesi çok çok farklı. Bir tarafta birbirinin kopyası Halo, GeoW, Forza'nın 18.sini yapsan da oynamaya doymayacak bir kitle var, diğer tarafta muhtemelen bu yılın GOTY'si olacak Super Mario Odessey var. Adamlar aynı isim altında bir çok oyun çıkardı ama en azından birbirinin kopyası tükenmiş oyunlar yerine, oyunculara yepyeni dinamikler, bambaşka dünyalar sunan oyunlar yaptı, yapıyor. Muhtemelen Switch ile XOX'daha fazla satacaklar, cihaz yok satıyor, 5 milyonu çoktan geçmiş...
Mario veya switch Hiçbirşeyi değiştirmeyecek. Switch'in kısa ômürlü olacağı kesin. 1 yıl satar, 2 satar peki sonra??? Yine Wiiu ve PS4'ün çıkışı gibi "deja vu" olacak. Nintendo mario mario mario diye diretirken PS5 ve XB2 feci bir tokat atacak. Kullanıcılar eninde sonunda mario türevlerinden bıkıp farklı arayışlara yönelecek. Jenerasyonun başından beri remaster oyunlara taş atıp ve Yeni IP olması gerektigini söyledi herkes. Ben de soruyorum nintendo'nun yeni IPleri nerede? Mario'u Wiiu'da da oynuyorduk birşeyi değiştirmedi. Nintendo PC'deki remaster oyunlari ve bu platfomları 1gr eleştirmemen zaten tarafsız olmadığını gösterir. Fiyat perf. konusunda da PS4 xbone ile switch'i kıyaslayın daha pahalı fiyata nesil farkı yiyor. 4 yıldır PS4-xbox kıyaslanıyor ama PS4-switch farkı kat kat daha fazladır... Rakiplerinden geç çıkıp nesil farkı yemesi, mario, paralı online çalması yaratıcı falan değil...
cihaz el konsolu pazarda tekel oyle bi saticakki sende burda boyle zirlaya zirlaya mevlana olucaksin donmekten

BSC Misafiri

16.9.2017 19:55:05

0
quote:

Orjinalden alındı: d3vstator Ben hangi mesajımda TLOU hakkında olumsuz bir şeyler yazmışım? İnsanları tanıyormuş gibi şuraya ipsiz, sapsız fikirlerinizi yazmayın. Ayrıca 300 dolarlık fiyatı ile Switch, 500 dolarlık XOX'dan daha ucuz, zaten hitap ettiği oyuncu kitlesi çok çok farklı. Bir tarafta birbirinin kopyası Halo, GeoW, Forza'nın 18.sini yapsan da oynamaya doymayacak bir kitle var, diğer tarafta muhtemelen bu yılın GOTY'si olacak Super Mario Odessey var. Adamlar aynı isim altında bir çok oyun çıkardı ama en azından birbirinin kopyası tükenmiş oyunlar yerine, oyunculara yepyeni dinamikler, bambaşka dünyalar sunan oyunlar yaptı, yapıyor. Muhtemelen Switch ile XOX'daha fazla satacaklar, cihaz yok satıyor, 5 milyonu çoktan geçmiş...
Mario veya switch Hiçbirşeyi değiştirmeyecek. Switch'in kısa ômürlü olacağı kesin. 1 yıl satar, 2 satar peki sonra??? Yine Wiiu ve PS4'ün çıkışı gibi "deja vu" olacak. Nintendo mario mario mario diye diretirken PS5 ve XB2 feci bir tokat atacak. Kullanıcılar eninde sonunda mario türevlerinden bıkıp farklı arayışlara yönelecek. Jenerasyonun başından beri remaster oyunlara taş atıp ve Yeni IP olması gerektigini söyledi herkes. Ben de soruyorum nintendo'nun yeni IPleri nerede? Mario'u Wiiu'da da oynuyorduk birşeyi değiştirmedi. Nintendo PC'deki remaster oyunlari ve bu platfomları 1gr eleştirmemen zaten tarafsız olmadığını gösterir. Fiyat perf. konusunda da PS4 xbone ile switch'i kıyaslayın daha pahalı fiyata nesil farkı yiyor. 4 yıldır PS4-xbox kıyaslanıyor ama PS4-switch farkı kat kat daha fazladır... Rakiplerinden geç çıkıp nesil farkı yemesi, mario, paralı online çalması yaratıcı falan değil...

Kurt.

16.9.2017 18:58:29

+2
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede iste bu paket satar ortalama 5 milyon satarlar 2017 holiday de ,ben her zaman derim nintendo da mario oynanir sonrasi ivir zivir bu switch i begendigim anlamina gelmesin benim gözümde cöp
Sen beğensen ne olur beğenmesen ne olur. ÇÖP'ün âlâsı senin bu foruma yorum diye yazdıkların.

L-BLock

16.9.2017 17:27:58

+2
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede iste bu paket satar ortalama 5 milyon satarlar 2017 holiday de ,ben her zaman derim nintendo da mario oynanir sonrasi ivir zivir bu switch i begendigim anlamina gelmesin benim gözümde cöp
Sizin gözünüzde Asya orjinli bütün oyun dünyası çöp konsoldede. Yakuza'ya aynı yakıştırmayı yapıyorsunuz, Nintendo'ya da aynı şekilde. Ne doğru düzgün yorum ne de eleştiri yapmayı biliyorsunuz. Yorumunuzdan ne oyun dünyasını ne de Nintendo'yu doğru düzgün bilmediğiniz ortaya çıkıyor.

HayvanMetal

16.9.2017 13:02:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Ben hangi mesajımda TLOU hakkında olumsuz bir şeyler yazmışım? İnsanları tanıyormuş gibi şuraya ipsiz, sapsız fikirlerinizi yazmayın. Ayrıca 300 dolarlık fiyatı ile Switch, 500 dolarlık XOX'dan daha ucuz, zaten hitap ettiği oyuncu kitlesi çok çok farklı. Bir tarafta birbirinin kopyası Halo, GeoW, Forza'nın 18.sini yapsan da oynamaya doymayacak bir kitle var, diğer tarafta muhtemelen bu yılın GOTY'si olacak Super Mario Odessey var. Adamlar aynı isim altında bir çok oyun çıkardı ama en azından birbirinin kopyası tükenmiş oyunlar yerine, oyunculara yepyeni dinamikler, bambaşka dünyalar sunan oyunlar yaptı, yapıyor. Muhtemelen Switch ile XOX'daha fazla satacaklar, cihaz yok satıyor, 5 milyonu çoktan geçmiş...
Eski switch konularına şöyle bir bakarsan bu utangaç misafirimizin kimliğini kolayca ortaya çıkarırsın. [:'(] eleman adeta papağan.

BSC Misafiri

16.9.2017 11:57:41

0
Hep mario diyorsunuz ya hiç bir mario oyunu birbirine benzemiyor (kendi içinde devam eden seriler hariç mario galaxy 1 2 vs) her oyunda yeni konseptler buluyor nintendo yeni bir evren yaratmak riskli olacağından nintendonun yüzü olan mario üzerinden uyguluyorlar bu konseptleri

İdrak İstimlak

16.9.2017 08:18:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Durmadan Mario, Mario party, Mario kart Remastered, snes Remastered çıkaran nintendo'nun nesi baba? Xbone'dan daha kötü grafikleri fahiş fiyat dayayıp birde micro card zımbırtına muhtaç ediyor. Switch'e Remaster çıkmakla kalmıyor ayrıca diğer platformlardan 10$ daha pahalı çıkıyor (LA Noire), PSN de indirime giren oyunlardan da çok daha pahalı fiyatlarla çıkıyor. Yıllar önce eleştirdiğiniz ne varsa daha kötüsünü nintendo yaptı. 3 yıl önce geleceği gören TLOU R çıkaran Sony'i yerden yere vuruyordunuz. Yeni IP istiyoruz diyordunuz şu an en çok Remaster oyun PC nintendo yapıyor (Mario kart, Starcraft, Vanquish, Rayman, Bayonetta....) Ayrıca teknik olarak Switch WiiU Pro'dur. Benzer WiiU'da çalışabilen oyunlar çıkıyordu. Nintendo'nun yaptığı acımasızlığı Microsoft bile yapmadı resmen önceki platformu bıçak gibi kesti...
Ben hangi mesajımda TLOU hakkında olumsuz bir şeyler yazmışım? İnsanları tanıyormuş gibi şuraya ipsiz, sapsız fikirlerinizi yazmayın. Ayrıca 300 dolarlık fiyatı ile Switch, 500 dolarlık XOX'dan daha ucuz, zaten hitap ettiği oyuncu kitlesi çok çok farklı. Bir tarafta birbirinin kopyası Halo, GeoW, Forza'nın 18.sini yapsan da oynamaya doymayacak bir kitle var, diğer tarafta muhtemelen bu yılın GOTY'si olacak Super Mario Odessey var. Adamlar aynı isim altında bir çok oyun çıkardı ama en azından birbirinin kopyası tükenmiş oyunlar yerine, oyunculara yepyeni dinamikler, bambaşka dünyalar sunan oyunlar yaptı, yapıyor. Muhtemelen Switch ile XOX'daha fazla satacaklar, cihaz yok satıyor, 5 milyonu çoktan geçmiş...

HayvanMetal

16.9.2017 04:31:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Durmadan Mario, Mario party, Mario kart Remastered, snes Remastered çıkaran nintendo'nun nesi baba? Xbone'dan daha kötü grafikleri fahiş fiyat dayayıp birde micro card zımbırtına muhtaç ediyor. Switch'e Remaster çıkmakla kalmıyor ayrıca diğer platformlardan 10$ daha pahalı çıkıyor (LA Noire), PSN de indirime giren oyunlardan da çok daha pahalı fiyatlarla çıkıyor. Yıllar önce eleştirdiğiniz ne varsa daha kötüsünü nintendo yaptı. 3 yıl önce geleceği gören TLOU R çıkaran Sony'i yerden yere vuruyordunuz. Yeni IP istiyoruz diyordunuz şu an en çok Remaster oyun PC nintendo yapıyor (Mario kart, Starcraft, Vanquish, Rayman, Bayonetta....) Ayrıca teknik olarak Switch WiiU Pro'dur. Benzer WiiU'da çalışabilen oyunlar çıkıyordu. Nintendo'nun yaptığı acımasızlığı Microsoft bile yapmadı resmen önceki platformu bıçak gibi kesti...
Sende ne ödlek çıktın be üyeliğin varken misafir gibi yazıyorsun. :))) Tanımadık mı sandın :D ezik ya.

Zarbo257

15.9.2017 23:47:18

0
Bak yine gitmişler oyunun sadece kodunu vermişler ya koysana içine kutulu versiyonunu.Ne paragöz firma şu nintendo ya.

BSC Misafiri

15.9.2017 23:36:25

0
O kadar para verip aldıktan sonra oyunun kutusu yerine indirme kodu vermeleri küfür gibi

BSC Misafiri

15.9.2017 23:35:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Şöyle kafama yatan 3-5 oyun daha çıksın, alacağım bu cihazı. Bu neslin en baba oyunları bu konsola çıkacak.
Durmadan Mario, Mario party, Mario kart Remastered, snes Remastered çıkaran nintendo'nun nesi baba? Xbone'dan daha kötü grafikleri fahiş fiyat dayayıp birde micro card zımbırtına muhtaç ediyor. Switch'e Remaster çıkmakla kalmıyor ayrıca diğer platformlardan 10$ daha pahalı çıkıyor (LA Noire), PSN de indirime giren oyunlardan da çok daha pahalı fiyatlarla çıkıyor. Yıllar önce eleştirdiğiniz ne varsa daha kötüsünü nintendo yaptı. 3 yıl önce geleceği gören TLOU R çıkaran Sony'i yerden yere vuruyordunuz. Yeni IP istiyoruz diyordunuz şu an en çok Remaster oyun PC nintendo yapıyor (Mario kart, Starcraft, Vanquish, Rayman, Bayonetta....) Ayrıca teknik olarak Switch WiiU Pro'dur. Benzer WiiU'da çalışabilen oyunlar çıkıyordu. Nintendo'nun yaptığı acımasızlığı Microsoft bile yapmadı resmen önceki platformu bıçak gibi kesti...

İdrak İstimlak

15.9.2017 21:30:06

+5
Şöyle kafama yatan 3-5 oyun daha çıksın, alacağım bu cihazı. Bu neslin en baba oyunları bu konsola çıkacak.

alperen717181

15.9.2017 20:33:56

+2
Nintendo Türkiye'ye dönsede bir tane Switch de biz alsak

Kennnn

15.9.2017 20:06:02

+4
Ne işsiz güçsüz insanlar var ya bölümsonucanavarın da. Her switch haberinin altına gelip zayıf konsol yazmalar, saçma sapan yazılar. Şöyle baksan çoğu da 25'li yaşların üstündedir görmemişlik midir nedir yok ps4 daha iyi, yok pc daha iyi, yok xbox daha iyi. Eşşek kadar adamların şu hal ve tavırlarına bak.

Kreuger

15.9.2017 18:46:46

0
iste bu paket satar ortalama 5 milyon satarlar 2017 holiday de ,ben her zaman derim nintendo da mario oynanir sonrasi ivir zivir bu switch i begendigim anlamina gelmesin benim gözümde cöp
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Odyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız