Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Odyssey 27 Ekim'de Çıkacak, E3 2017 Fragmanı

 
   Nintendo, E3 2017 basın konferansı esnasında Super Mario Odyssey'nin çıkış tarihini duyurdu ve oyun için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. 
 
   Super Mario Odyssey 27 Ekim'de Switch için çıkış yapacak. 
 
   Nintendo'nun yeni 3D Super Mario oyunu Super Mario Odyssey, Nintendo 64'teki Super Mario 64'ten ve Nintendo GameCube'teki Super Mario Sunshine'dan bu yana sunulacak ilk Sandbox oyunu olma özelliği taşıyor. Bu yeni macerada Mario, mantar krallığından çıkıp farklı dünyalara gidiyor. 
 
   Super Mario Odyssey için yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey
Nintendo Switch için Yeni Pokemon RPG Oyunu Duyuruldu The Legend of Zelda: Breath of the Wild için Yeni Eklenti Paketi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

14.6.2017 15:08:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: MKaan98 e3 canlı yayınında bu trailer dan hemen sonra altta küçük yazılarla unreal engine 4 yazıları geçiyo. koskoca nintendo bile ue4 kullanıyo ne diyim , ben kendi motorlarını falan kullanırlar diye düşünmüştüm. aynı zamanda yeni yoshi oyunu da ue4 ile yapıyolar onun trailer vidyosunun sonunda var.
makineyi unreal 4 kaldiracak sekilde gelistirdiler planliydi

4anonim

13.6.2017 19:55:02

0
e3 canlı yayınında bu trailer dan hemen sonra altta küçük yazılarla unreal engine 4 yazıları geçiyo. koskoca nintendo bile ue4 kullanıyo ne diyim , ben kendi motorlarını falan kullanırlar diye düşünmüştüm. aynı zamanda yeni yoshi oyunu da ue4 ile yapıyolar onun trailer vidyosunun sonunda var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Odyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız