Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Galaxy 2'nin 13. Video'su da Geldi

 

smg2

 

 
    Bu kaçıncı oldu sahi, Nintendo'yu durdurana aşk olsun, yani herhalde Super Mario Galaxy 2'yi artık dünya üzerinde bilmeyen kalmamıştır. Toplamda Super Mario Galaxy 2 için 16 adet video gösterimi yapacağını belirten Nintendo, bugün itibariyle "Transmission 13" adı altında 13. video'sunu da Youtube'daki resmi Wii kanalından gösterime sundu.
 
    Birbirinden yeni power-up'lar, Yoshi'yi kullanabilme, Luigi ile yer değiştirme imkanı tanıyan Super Mario Galaxy 2'nin son video'sunda Mario'yu yeni bir power-up kullanırken görüyoruz. Toprağı üzerinde toplayarak bir kaya olan Mario önüne gelen herşeyi yokediyor. Ancak video'nun kısa olması biraz hayal kırıklığına uğratıyor.
 
   Tüm video'ları ilk paragrafta belirttiğim gibi Nintendo'nun Youtube'daki Wii kanalında bulabilirsiniz. 23 Mayıs'da çıkışını yapacak olan Super Mario Galaxy 2'ye çok az bir süre kaldı, hazır mısınız? 
 
    Yeni video'ya buradan ulaşıp Mario'nun Kaya formunu görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2 yeni video
Loco Roco Gerçek Olursa... Prensesi Kurtardık. Peki ya Sonra?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Galaxy 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız