Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gabe Newell, Mario ve Shigeru Miyamoto Hayranıymış

Gabe, kızları mı daha çok seviyorsun, Miyamoto'yu mu söyle bakim

     Gabe Newell denilince aklınıza hemen Half Life efsanesi geliyordur. Tabi Steam platformunu da unutmamak gerek. Newell ve arkadaşları sayesinde PC platformu dijital satışların katkısıyla bir hayli hareketlendi. Bu oldukça ünlü isim bir podcast'teki açıklamarında Mario ve Shigeru Miyamoto hayranı olduğunu söyledi.
 
     Newell, dünyanın en büyük oyun tasarımcısı olarak görülen Shigeru Miyamoto'nun ve onun oyunlarının hayranı olduğunu söyledi ve eğer post-apokaliptik (kıyamet sonrası atmosfer) bir dünyada yaşayacak olsa yanına Nintendo 64 konsolunu ve Super Mario 64'ü alacağını belirtti. Newell'ın binlerce oyunun içinden bu oyunu seçmesi ve Nintendo konsolunu tercih etmesi, Japon devine hala ne kadar büyük saygı duyulduğunu gösteriyor.
 
     Half Life gibi hardcore oyuncuların hayranı olduğu (hatta delirdiği) bir serinin yapımcısının Super Mario 64'ü beğenmesi ve hayranı olduğu tasarımcının Nintendo'dan bir isim olması umarız Nintendo'nun ne kadar ciddiye alınacak bir firma olduğunu önyargılı kişilere gösterir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2 Gabe Newell
Epic Games PC'lere Özel Oyun Geliştiriyor Sonic The Hedgehod 4: Episode 2 Çıkış Tarihleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

9.4.2012 02:24:37

0
hala wii için oyun alırım. nintendonun başka bir havası var.

sniper23

8.4.2012 12:18:05

-1
Half - Mario oynarız artık Half-Life çıkmaz daha

maniague

8.4.2012 02:29:59

0
sen post apokaliptik bi dünyada yaşayacak olsan oyun kavramını unutur, kıtlık korkusundan radyasyonlu toprak kemirirsin. acayip bi tiksinti duyuyorum sana yaptığın hl çakallığı yüzünden. bırak maryoyu falan.

BSC Misafiri

8.4.2012 02:06:29

-1
Yemin ediyorum adama bir şey olacak diye korkuyorum. Göbeğe bak! Kolesterol tavandır herhalde. Ciddi söylüyorum Allah gecinden versin adam her an gidebilir. Acil spor ve diyet programına girmesi lazım. Bu adam giderse Valve de gider, yazık olur. Hem daha Half-Life efsanesini bitirmedi. Bu adam oyun alêminde en çok saygıyı hak edenlerdendir. Bu arada bu adamın episode 3 ü yaptığını zannetmiyorum. Çok büyük ihtimalle devrim niteliğinde bir HL3 çıkacak karşımıza. Yoksa 5 sene geçirmezdi bir "episode" için. Herkez içini ferah tutsun 2 sene içinde ibreti alemlik bir oyun gelecek bence!

BSC Misafiri

8.4.2012 02:06:17

0
adam haklı beyler

onurtrick1

7.4.2012 23:54:43

-3
geyp biz senin kişiliğini bilmek istemiyoruz geyp.şu half life 3ü duyursan artık geyp.

ChronoGear

7.4.2012 23:19:00

0
Sadece Half Life episode 3 icin ya da Half Life 3 icin her ne kadar konsol seven birisi olsamda sirf bu oyunun aciklamasi gelsin gider PC toplarim. Gabe bole tembel olacagina bizlere istedigimizi sunsa, boyle ona buna iltifat edecegine caliskan olup efsaneyi devam ettirse cok guzel olur ama tutturmus Portal ayni kafa ile devam ediyor etsin bakalim sogutsun iyice bizi efsane Half Life`dan... Eskiden cok sevip saygi duydugum bir oyun yapimcisiydi ama su Half Life`i boyle yarim birakti bide ukala ukala aciklamalar yapti iyice sogudum kendisinden ki sevenleride ayni seyleri paylasiyor. Nintendo`ya gelirsek HardCore oyunculuk disinda her yasa hitap eden onunde saygi ile durulmasi gereken bir firma zaten baska aciklamasi yoktur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Galaxy 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız