Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Bros. Wonder En Hızlı Satan Mario Oyunu Oldu!

 
 
Super Mario Bros. Wonder, piyasaya sürüldükten iki hafta sonra 4,3 milyon adet satarak Super Mario serisinin en hızlı satan oyun oldu. Nintendo bu satış sayısını Mart 2024'te sona eren mali yıl için yayınladığı ikinci çeyrek raporunda açıkladı.
 
Oyun ile ilgili çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa çeşitli açıklamalarda bulundu: "20 Ekim'de dünya çapında piyasaya sürülen Super Mario Bros. Wonder, ilk iki hafta içinde 4,3 milyon sattı. Bu da Wonder'ı Super Mario serisinin en hızlı satan oyun yapıyor."
 
Furukawa sözlerini şöyle sürdürüyor: "Super Mario serisinin yeni oyunları istikrarlı bir şekilde satmaya devam ediyor. Bu oyunun da önümüzdeki süreçte çok satacağını düşünüyoruz." 
 
Super Mario Bros. Wonder, yandan görünümlü Super Mario serisine yaklaşık 11 yıl sonra gelen yeni bir deneyim. Super Mario Bros. Wonder şu anda Switch için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu super mario wii u super mario 3d world co-op nintendo
The Legend of Zelda Filmi Geliyor: İşte İlk Detaylar Silent Hill: The Short Message Oyununun Kısa Senaryosu Sızdırıldı

xXBerkanXxD

9.11.2023 10:09:20

0
Gerçekten uzun zamandır 2D platform türünde Mario bekliyordum ve ellerinden geldikleri kadar yenilik ile güzel bir şekilde çıkarmışlar oyunu. Eski oyunlarda son dünyalara doğru fazlasıyla zorlaşabiliyordu sürekli öldüğünde size yardım edecek eşyalar veriyordu oyun. Bunda fazlasıyla kolaylaştırmışlar, ekstra özellikler ile bölüme göre size yardım edecek özelliği seçerek daha rahat geçebiliyorsunuz. Can eski oyunlara göre gayet bol veriliyor hatta mor para birimi ile satın alabiliyorsunuz uygun fiyata. Ana bölümler gayet kolay olmuş ve zorluk derecesinin yıldız ile derecelendirilmesi güzel olmuş. Yan bölümlerde gayet zorlayıcı bölümler var ama dediğim gibi doğru özellik sizdeyse ve biraz yetenekliyseniz eski kafayı yedirtecek zorlukta bölümler ile karşılaşmadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D World
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız