Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Summer Game Fest Etkinliği Önceden Duyurulan Oyunlara Odaklanacak

 
 
Summer Game Fest'in sunucusu Geoff Keighley, (Video Games Chronicle tarafından yazılan bir Twitter Spaces sesli oturumunda) yaklaşan etkinlikle ilgili çeşitli ayrıntılar paylaştı. Bu kapsamda Summer Game Fest'in yaklaşık bir buçuk ila iki saat olacağını söyledi. Bunun yanı sıra etkinliğe birçok konuk katılımı olacağı için yayının uzunluğunun değişebileceğini belirtti.
 
Keighley, canlı yayın etkinliğinin ağırlıklı olarak önceden duyurulan oyunlara odaklanacağını söyledi. Bunun haricinde birkaç yeni oyunun duyurulacağını ve bazı sürprizlerin de olacağını belirtti. 
 
Keighley ek olarak şunları söyledi: "Etkinliğin çoğunluğunu oluşturacak oyunlar, daha önce duyurulan yapımlar olacak. Ancak etkinlik bundan ibaret olmayacak. Yayında birkaç yeni oyun duyurumuz var ve her şey yolunda giderse bazı sürprizlerimiz de yer alacak."
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Geoff Keighley'in sunacağı ve Haziran ayı boyunca devam edecek olan Summer Game Fest 2022 canlı yayın etkinliğinde 30'dan fazla yayıncı ve geliştiricinin yer alacağı açıklanmıştı yer alacak. Canlı yayın etkinliğinde çeşitli oyun tanıtımları, fragmanları ve haberleri yayınlanacak.  
 
Summer Game Fest (2022) canlı yayın etkinliği 9 Haziran TSİ 21:00'de yapılacak. Ayrıca ilk kez Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki IMAX sinemalarından canlı olarak izlenebilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
ARK 2, Xbox & Bethesda Games Etkinliğinde Tanıtılacak DANGEN Entertainment, Psikolojik Gerilim Oyunu Loretta'nın Yayıncılığını Üstlendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Revrains

9.6.2022 17:17:05

0
Sunum sonunu bekleyin ters köşe yapmak için bu şekilde bilgi vermiştir bir duyuru patlatır

KAKÁ

9.6.2022 16:11:38

0
Street Fighter 6 gösterilecek beklemedeyim.

Hudson51

6.6.2022 23:08:17

0
Hayal kırıklığına uğramayın demiş Geoff. İyi de demiş. En azından duyurulan zibil tane oyundan güzel tanıtımlar görelimde iyice gözümüz gönlümüz açılsın. Son birkaç senedir duyurulup çıkmayan oyunlardan gına gelmişti.

mehmetalpertr

6.6.2022 21:44:17

0
yapmayın ya.. Persona 5 Royal PC bekliyoruz. Ghost Of Tsushima PC bekliyoruz. Azıcık da sürprizler olsun hep bildik hep bildik olmasın.

RocK__StaR

6.6.2022 20:23:09

+1
Gow ragnarok gelecek zaten 2 yıl sonra pc ye gelir o oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız