Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DANGEN Entertainment, Psikolojik Gerilim Oyunu Loretta'nın Yayıncılığını Üstlendi

 
 
DANGEN Entertainment, Yakov Butuzoff tarafından geliştirilen psikolojik gerilim Loretta'yı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Loretta, oyuncuyu kahramanın suçlarına ortak edecek ve kendi yarattığı bir kabusa götürecek psikolojik bir gerilim oyunu. Bu oyun, ihanet, kocasının sadakatsizliği, ilişki sorunları ve 1940'ların zor sosyal şartları ile uğraşan bir kadını konu alıyor.
 
Loretta oyunu, Andrew Wyeth ve Edward Hopper'ın yapıtlarından, 40'lı ve 50'li yılların filmlerinden, Alfred Hitchcock'un gerilim filmlerinden, Philip Ridley'in The Reflecting Skin filminden, Stephen King'in 1922 ve son olarak Vladimir Nabokov'un Lolita kitabından ilham alıyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu psikolojik gerilim hikaye Loretta
Summer Game Fest Etkinliği Önceden Duyurulan Oyunlara Odaklanacak Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvanister 28 Temmuz'da Batıya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agent82

7.6.2022 13:37:03

0
Bir Recep İvedik'ten esnilenmemiş. Random tuşa basar gibi akıllarına gelen bütün klasik filmleri saymışlar. Genelde odak noktası olmayan oyunlar pek olmuyor. Umarım iyi bir iş çıkar

Hudson51

6.6.2022 23:07:02

0
Güzel haber. Dangen'in kataloğunda CrossCode ve Ultra Age gibi güzel işler var. Bu oyunda umarım en azından hikayesi ile güzel bir iş çıkarabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız