Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sumioni için Ücretsiz Bölümler Geliyor

Sumioni oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip

      Geliştiricilerin oyunlarının indirilebilir içerikleri için ücret istememelerine çok nadir olarak rastlıyoruz. Artık iki kostüm için bile ücret isteyecek hale geldiklerini görmek gerçekten üzücü. Sumioni adlı Vita oyununun geliştiricisi ise örnek bir davranışa imza attı.
 
     Sumioni'nin geliştiricisi Acquire'den yapılan açıklamaya göre Mart ve Nisan aylarında oyun için bazı indirilebilir içerikler yayınlanacak. Bu içeriklerde yeni bölümler bulunuyormuş. Üstelik bazı boss savaşları bile yapacakmışız.
 
      Zaten Batı'da 20 dolara piyasaya çıkacak olan Sumioni'nin bir de ücretsiz bölümlere sahip olması gerçekten sevindirici. Umarız geliştirici firma orijinal bir tasarıma sahip olan oyunla başarılı olur. Aşağıda yeni bölümlere ait görüntüleri bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Acquire Aksiyon Namco Bandai 2D
Fallout Serisi Nasıl Doğdu? Tim Schafer O Kadar Parayla Ne Yapıyor?

söny

10.3.2012 02:33:17

0
Vita için böyle oyunların gelmesi bile beni sevindiriyor oyun gelsin yeterki kötü iyi farketmez psp moduna dönmek istemiyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sumioni
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız