Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad'ın Comic Con Videosu Sızdı

I'm just going to hurt you really, really bad."

     Açıkçası haftasonu bu videoyu izlediğimde birkaç gün içerisinde kaliteli versiyonunun yayınlanmasını bekliyordum. Ama alışılmışın dışında çoğu firma Comic Con videolarını resmi olarak aylar sonra yayınlayacaklarını duyurdu. Örneğin kapalı kapılar ardında gösterilen ve henüz sızmamış olan Warcraft videosu Kasım ayında gösterilecek. Haberimizin konusu olan Suicide Squad videosunun ise resmi olarak yayınlanmayacağı açıklandı. Eh, o zaman haberini yapmamız için kaliteli versiyonu beklememize de gerek yok demektir. 
 
     Suicide Squad, DC'nin en uçarı ekiplerinden birisi. Daha önce karşı safta gördüğümüz birçok karakter adalet için bir araya geliyor. E bu kadar zıt karakterler bir araya gelince izledikleri yol da doğal olarak biraz zıt olacak. 
 
     Tanıtım videosunda ekibin birçok ismine yer verilmiş. Deathshot'ın ciddi bakışları, Harley Quinn'in güzelliği derken en çok merak edilen isim ise sona bırakılmış. Duyurulması ile birlikte tartışmaları da beraberinde getiren Jared Letho'nun Joker performansı açıkçası şu kısacık fragmanda bile beni etkilemeyi başardı. Daha önceki Joker performanslarına nazaran karakterin en psikopat hallerinden birini göreceğiz gibi duruyor.
 
Ayrıca videoda daha önce filmde kısa olsa da yer bulacağı açıklanan Batman'i de görüyoruz. Kamera çekimi olmasına rağmen film hakkında fikir sahibi olabileceğiniz tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Filmin önümüzdeki yıl çıkacağını da hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Suicide Squad Joker Warner Bros DC Film
İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları Oculus, 24 Farklı Oyunun Gelişim Bütçesini Karşılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.7.2015 05:19:37

+1
adamlar yeni karakterler ve yeni konular yerine son zamanlarda çizgi romanları ve kitapları filme uyarlıyorlar. keşke bizimkilerde kendi kültür ve tarihimizdeki karakterleri ve efsaneleri kullanıp film yapsalar.

ucep

14.7.2015 03:29:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: op.55 no.1 @ucep Bir sürü çizgi roman okudum Golden Age dışında diğer serilere hakimim ve insanların bu Joker'i neden beğenmediklerini anlıyorum, Joker delidir ve her zaman deli olacaktır ancak bu şekilde üstsüz başsız, her yeri dövme ile kaplı, sokak serserisi kıvamında bir Joker'i ben beğenmedim, ha sen yeni bir Joker yaratabilirsin tabii ancak beğenmeyenleri de anlayacaksın herkesi mutlu etmenin imkanı yok, bir çizgi roman karakterinin yeni çizgisini beğenmeyen insanları anlamanın da mantığı yok açıkçası.
kesinlikle katılıyorum bu açıklamaları gördükten sonra celallendimde biraz sert yazdım keşke herkes senin kadar bu konu üzerine bilgili olupta yazsa bizde seviyeli konuşabilsek. dediğin gibi jokerin gelmiş geçmiş halini on yaşındaki çocuklar bile biliyo ama herzaman bi yenilik bi değişim kötü karşılanmamalı diye düşünüyorum. başarılı bir bilgi ve yorum alışverişiydi saygılar teşekkürler.

op.55 no.1

14.7.2015 03:19:31

+1
@ucep Bir sürü çizgi roman okudum Golden Age dışında diğer serilere hakimim ve insanların bu Joker'i neden beğenmediklerini anlıyorum, Joker delidir ve her zaman deli olacaktır ancak bu şekilde üstsüz başsız, her yeri dövme ile kaplı, sokak serserisi kıvamında bir Joker'i ben beğenmedim, ha sen yeni bir Joker yaratabilirsin tabii ancak beğenmeyenleri de anlayacaksın herkesi mutlu etmenin imkanı yok, bir çizgi roman karakterinin yeni çizgisini beğenmeyen insanları anlamanın da mantığı yok açıkçası.

xb-treck

14.7.2015 01:25:53

0
Baktı marvel iyice ipin ucunu alıp gidiyor wb de hemen harekete geçti tabi ama benim için hala efsane olan dark knight üçlemesini geride bırakamayacak malesef ..Joker de karakterini de Healt Ledger de beraber tadını tamağımızda bırakarak gitti.

omelette

14.7.2015 00:36:23

0
https://www.youtube.com/watch?v=PLLQK9la6Go yayınlanmış

BSC Misafiri

13.7.2015 22:13:16

0
nolan ın jokeri çok daha iyi olmuştu. gerçek jokere daha fazla benziyordu

ucep

13.7.2015 21:30:38

+2
nekadar değişik insanlarsınız azcık yeniliğe açık olun aıcık değişim farklılık gördüğünüzde muhalefet olmayın. keşke biraz bu konu hakkında bilgili olsanızda laf atmaya çalışsanız. eminim biçoğunuz hayatında ne çizgiroman okudu ne bu kültürü araştırdı. Sözüm meclisten dışarı okuyan bilen ne demek isyediğimi anlar lafım hiçbişey bilmedikleri halde b-k atmaya çalışanlara...

Vinewood

13.7.2015 18:57:21

-2
Yahu şu çöpün trailerı sızdı Warcraft'ın hiç bir şeyi sızmadı , ah ulan blizzard

by_t

13.7.2015 15:54:53

0
benim için bu tip hiç bir şey ifade etmiyor gerçekten bence sade joker en iyisi

StrangerLovely

13.7.2015 15:33:43

+1
Jared Leto muhteşem bir oyuncu ve her ne kadar makyajı çok konuşulsa da oyunculuğuyla harika bir iş çıkaracağını düşünüyorum. Heath Ledger'in Jokeri ile karşılaştırmak ise anlamsız olur bence ikisini karşılaştırmak hem Heath Ledger'a hem de Jared Leto'ya saygısızlıktır her ne kadar ikisi de gelmiş geçmiş en iyi metod oyuncularından olsa da (mesela Heath ledger'in Joker'in sesi için 1 ay boyunca bir otelde tek başına oturup ses denemesi vb.) ikisinin Jokerleri farklı Jokerler. Birisi anarşist olup, sistem eleştirisi yaparken diğeri saf psikopatlık e haliyle ikisi bambaşka tipler oluyor ve ben Jared Leto'nin bu karakteri en az Heath'in kendi Jokerini canlandırışı kadar mükemmel yapacağını düşünüyorum.

Deadpool1239

13.7.2015 15:28:10

0
''I not going to kill you,I just gonna hurt you really really bad!'' İşte bu be! İşte aradığımız psikopat Joker bu.Bu arada bu lafı yüksek ihtimalle Jason Todd'a söylüyor.

vipersix

13.7.2015 15:20:29

-1
leş gibi

Return to Monke

13.7.2015 15:17:04

-1
Ersin abi alınmayın ama hiç haber paylaşmıyorsunuz bu aralar ne oldu size? HİÇ yok neredeyse. Halbuki neler oluyor bir baksanız. Görmeyenler görse. Ben elimden geldiğince buradan bakmaya çalışıyorum fakat hiç haber olmayınca buraya girmenin bir anlamı yok ki. Umarım anlayışla karşılarsınız

Biyonik Kumanda

13.7.2015 15:03:52

0
Ahahaha... Hipster Joker ve arkadaşları.

Guest-4940C4673

13.7.2015 14:21:41

+3
Jared iyi ama yine de üşüyoruz H.Ledger reyiz :(

Holy-Ghost

13.7.2015 14:17:43

+1
Video vidme üstünden dnssiz ulaşamazsınız , bir kaç saniye görünmesine rağmen insana o ünkünçlüğünü vermeyi başarmışlar jokerin.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız