Suicide Squad'ın Comic Con Videosu Sızdı

Ersin Kılıç

I'm just going to hurt you really, really bad."


     Açıkçası haftasonu bu videoyu izlediğimde birkaç gün içerisinde kaliteli versiyonunun yayınlanmasını bekliyordum. Ama alışılmışın dışında çoğu firma Comic Con videolarını resmi olarak aylar sonra yayınlayacaklarını duyurdu. Örneğin kapalı kapılar ardında gösterilen ve henüz sızmamış olan Warcraft videosu Kasım ayında gösterilecek. Haberimizin konusu olan Suicide Squad videosunun ise resmi olarak yayınlanmayacağı açıklandı. Eh, o zaman haberini yapmamız için kaliteli versiyonu beklememize de gerek yok demektir. 
 
     Suicide Squad, DC'nin en uçarı ekiplerinden birisi. Daha önce karşı safta gördüğümüz birçok karakter adalet için bir araya geliyor. E bu kadar zıt karakterler bir araya gelince izledikleri yol da doğal olarak biraz zıt olacak. 
 
     Tanıtım videosunda ekibin birçok ismine yer verilmiş. Deathshot'ın ciddi bakışları, Harley Quinn'in güzelliği derken en çok merak edilen isim ise sona bırakılmış. Duyurulması ile birlikte tartışmaları da beraberinde getiren Jared Letho'nun Joker performansı açıkçası şu kısacık fragmanda bile beni etkilemeyi başardı. Daha önceki Joker performanslarına nazaran karakterin en psikopat hallerinden birini göreceğiz gibi duruyor.
 
Ayrıca videoda daha önce filmde kısa olsa da yer bulacağı açıklanan Batman'i de görüyoruz. Kamera çekimi olmasına rağmen film hakkında fikir sahibi olabileceğiniz tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Filmin önümüzdeki yıl çıkacağını da hatırlatalım.