Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League, 2023 Baharına Ertelendi

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Rocksteady Studios, Suicide Squad: Kill the Justice League'i önceden planladığı 2022 çıkış yılından 2023 baharına erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Rocksteady Studios Kreatif Direktörü ve kurucu ortağı Sefton Hill erteleme hakkında bir Tweet'te şöyle dedi: "Suicide Squad: Kill The Justice League'i 2023 baharına ertelemek için zor bir karar aldık. Gecikmenin sinir bozucu ve katlanılamaz olduğunu biliyorum. Ancak erteleme kararını almasaydık size en iyi oyun deneyimini sunamayacaktık. Kaosu Metropolis'e getirmek ve görmek için sabırsızlanıyorum. Sabrınız için teşekkürler." 
 
 
 
Rocksteady Studios'un imzası karakter odaklı hikaye oynanışını TPS aksiyonla birleştiren Suicide Squad: Kill the Justice League'de DC evreninin en tehlikeli karakterleri önemli bir görev için bir araya geliyor: Justice League'i öldürmek.

Suicide Squad: Kill the Justice League, Arkham evreninin devamı. Açık dünyada Metropolis'te geçecek oyun Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark olmak üzere dört oynanabilir karakterin kontrolünü oyuncuya sunacak.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
YU-GI-OH! Master Duel'in Yeni Sınırlı Süreli Etkinliği Başladı Cassette Beasts için Cozy Adlı Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.3.2022 11:53:06

0
Arada 4 kişilik co-op RPG elementleri taşıyan oyunları oynamayı seviyorum ama artık ana oyun türüne dönüşmeye başladı doğal olarak suyu çıktı. Ertelenme haberlerine sevinir oldum, şuanda o kadar çok oyun çıktı ki iş hayatı olan birisinin hepsini hakkını vererek oynayacak kadar boş zamanı olması imkansız hale geldi. Eskiden zaman çoktu ama oyun imkanı yoktu, şimdi o kadar çok oyun var ki yıllarca eve kapatsalar beni yapacak içerik bulurum :D

BSC Misafiri

24.3.2022 09:48:37

0
adam pc ye gelen oyunları ,xboxta ise daha iyi alternatifi olan oyunu yazmış :D

B4ll4s

24.3.2022 02:40:18

0
Birisi pc ye gelecek olan diğeride cash grab olan oyundan mı zevk aldınız :D

BSC Misafiri

23.3.2022 22:51:46

0
Bekliyordum zaten gotham knightda ertelenmişti.neyse sorun değil ama beklediğim oyunlardan ikiside

DrUckmann

23.3.2022 21:43:05

+2
Xbox fanboy ve oyunlari Youtubedan seyredince rezil bir yil oluyor takma sen o fanboyu ... Oyuna doyduk cok sukur daha 2022'nin 3. ayinda ...

BSC Misafiri

23.3.2022 21:28:47

+5
Ne rezili la , harika bir 2 ay geçirdim oyun hayatımda. Uncharted Thieves Collection, Sifu, Dying Light 2 , Horizon Forbidden West, Elden Ring, Gran Turismo 7. Tabi sen xbok seversen kötü olabilir senin için üzgünüm.

Funder

23.3.2022 20:08:13

0
Rezil bir nesil oluyor şu zamana kadar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız