Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sudden Strike 4 için Çıkış Tarihi Verildi

 
   Kalypso Media Digital ve geliştirici stüdyo Kite GamesSudden Strike 4'ün resmi çıkış tarihini duyurdu. 
 
   Sudden Strike 4 Avrupa'da 11 Ağustos, Kuzey Amerika'da 15 Ağustos tarihinde çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4, PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir olacak. 
 
   Gerçek zamanlı strateji türündeki Sudden Strike 4; derin taktiksel oynanış, 20'den fazla göreve sahip olan üç mücadele, rekabetçi multiplayer modu, büyük savaş alanları, 100'den fazla birim ve daha iyi grafikler sunacak. Ayrıca isteğe bağlı olarak, ekibinize komut verirken oyunu askıya almanızı sağlayacak bir Pause & Play modu ve PC sürümünde Steam Workshop entegrasyonu ile modding desteğine yer verilecek.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sudden Strike 4
Gears of War Filminin Senaristi Açıklandı PS4 için Yeni Bir Oyun Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Father Torque

15.10.2018 16:23:58

0
Efsane geri döndüü. 2-3 gün önce steam indiriminde denk gelip hemen kurdum, o andan beri başından kalkamıyorum. Oyunun en güzel yanı o eski kullanımı hiç bozmamışlar, oyun izometrik perspektif yerine 3D'ye geçmesine rağmen haritalar çok güzel işlenmiş. Arada belli karakterlerin görüntü ve sesle araya girmesi oyuna sinematik bir hava katmış. Değişen hava koşulları ve gece/gündüz gibi ilave etkiler görsel olarak çok büyük bir gerçeklik katmış. Eksi yanlarına gelirsek görevler çok az, örneğin Alman görevlerinde WW2'nin başından sonuna kadarki kısmı kapsayan 6-7 savaş var sadece. Bir de savaş aralarında birlik seçimi yapamıyoruz artık, her harita başında ne verildiyse o. Arada hem dost hem de düşman birliklerden haritaya giriş yapan takviye kuvvetler de tadında bırakılmış, Blitzkrieg 2'de oynanışı bozan en büyük etkenlerden birisiydi bu. Bakalım, sayıca bana yetersiz gelen savaşları artık ek paketler ve steam workshop ile kapatmaya çalışacağız.

Dhalsim

5.5.2017 08:32:30

0
Ohh bee özlemiştik. eskileri gibi olmasa da gideri var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız