Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Styx: Shards of Darkness Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Yaklaşık iki ay önce yapılan duyuru ile 2017 yılının ilk çeyreğine ertelenen Styx: Shards of Darkness'ın net çıkış tarihi açıklandı. Focus Home Interactive ile Cyanide Studio'nun yaptığı açıklamaya göre de gizlilik türündeki yapım Styx: Shards of Darkness, 14 Mart 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PC, PlayStation 4 ve Xbox One. Ek olarak oyun Steam'de şu anda %10 indirimle 126 TL'den ön siparişte bulunuyor.
 
   Çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte Styx: Shards of Darkness için yeni de bir oynanış videosu paylaşıldı. 4 dakika uzunluğunda olan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Styx Shards of Darkness Assassin Stealth Action Unreal Engine PC PS4 Xbox One
Just Cause 3 Steam'de 22,25 TL Persona Serisinin Toplam Satış Miktarı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

16.12.2016 21:44:02

0
https://www.kinguin.net/category/28718/styx-shards-of-darkness-steam-cd-key/ 109 TL burada. İlk oyun gayet keyifliydi ancak şu fiyat fazla. https://www.gamersgate.com/DD-SHADOW-TACTICS-BLADES-OF-THE-SHOGUN/ Benzer örnek. Burada da Steam'den daha ucuza Steam key satılıyor.

CheKD

16.12.2016 13:42:01

0
Aynı fiyat politikasını Technomancer'a da uygulamışlardı oyun neredeyse satmamıştı bile,geçenlerde indirimlerde 44 TL'den satılıyordu ki daha fiyat düşmesi de yaşamadı,fiyatı düştüğünde 20-30 TL arası görmesi muhtemel.Büyük ihtimalle bu oyun içinde aynı senaryo gerçekleşecek,serinin ilk oyununu biraz oynamıştım fakat önceki oyunu oynamadım,önceki oyunun çoğunluk tarafından beğenildiği ortada,potansiyeli olan bir oyun fakat bu fiyata potansiyeli olan oyunu değil kendini kanıtlamış bir oyunu satarsın.

BSC Misafiri

16.12.2016 12:14:20

0
ilk oyununu oynamıştım baya iyiydi ama bu oyunu baya bir pahalı geldi bana açıkcası görüntülerine baktığımda grafikleri baya baya gelişmiş görünüyor ama yinede bu kadar pahalı olmamalı sonuçta bir kere bitirdiğinde yüzüne bakılmıyacak oyunlardan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Styx: Shards of Darkness
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız