Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Studio Gobo ile Microsoft Studios Partnerlik Anlaşması İmzaladı

 
   Birleşik Krallık merkezli geliştirici Studio Gobo, Microsoft Studios ile bir partnerlik anlaşması imzaladı.
 
   Studio Gobo, Disney Infinity 1.0: Pirates of the Carribean, Disney Infinity 2.0: Guardians of the Galaxy ve Disney Infinity 3.0: Rise against the Empire ile tanınıyor.
 
   Websitesi üzerinde bulunan oynanış tasarımcısı işe alım listelemesine göre Studio Gobo şu anda "üçüncü şahıs AAA karakter aksiyon konsol oyunu" üzerinde çalışıyor. UX (Kullanıcı Deneyimi) listelemesinde ise "büyük bir yayıncı için küresel olarak tanınmış bir IP tabanlı oynaması ücretsiz bir ürün" açıklaması mevcut. Ayrıca grafik programcı listelemesinde ise "çok sevilen ve dünyaca tanınan bir oyun geliştirmek"ten bahsediliyor. Son olarak "henüz duyurulmamış konsol oyunu" ibaresi de Studio Gobo websitesi üzerinde yer alıyor. Bu açıklamaların tek bir oyuna ait olup olmadığı veya Microsoft Studios ile ilişkili olup olmadığı belli değil.
 
   Studio Gobo, partnerlik anlaşması hakkında herhangi bilgi vermedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Tekken 7'nin Yeni Videosunda Oyun Modları Tanıtılıyor Prey | PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.4.2017 19:37:03

0
O dediklerini Microsoft yapar yaparda konsol 399$ yerine gelir sana 500$ fiyata ve o fiyatin turkiye yansimasida olur 2500-3000tl. Yani yine bize yaramaz. Ben Sony'ci herifim ama cok unutluyum Microsoft ve Scorpio'dan. Fiyat disinda tek endisem Xbox One gibi sisteme ozel oyunu olmamasi. Yoksa donanim olarak zaten anasini aglatir o ozellikler ama iste dedim ya. Microsoft kendine ozel yani Xbox markasina ozel cekici oyunu yok guzel olan bir iki oyunada zaten PC'den bir sekilde ulasiyoruz.

BSC Misafiri

27.4.2017 19:36:55

0
Microsoft Bungie, Remedy'i kaçırtıp aslan Lionhead'i kapattı, Scalebound'u iptal etti. Sonra Gidip Gobo ile anlaşma yaptı şaka gibi epic fail!!!

Persona_Non_Grata

27.4.2017 19:24:47

0
Oww yeni GOTY sea of thieves tarzı oyunlar geliyor,

usuallysony

27.4.2017 17:49:43

0
ulan microsoft bu e3 de ortalığın tozunu attır büyük sürprizler yap herkesin gönlünü kazan beklentileri çok yükselt şu sony biraz şaşırsın noluyoruz desin rekabet iyice kızışsın artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız