Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter X Tekken'e İki Yeni Karakter

Bu koca adamlar çok can yakacak gibi görünüyor
       6 Mart 2012'de PC, Playstation 3, Xbox 360 ve Playstation Vita için piyasaya çıkacak olan Street Fighter X Tekken'e ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyundaki yüksek aksiyon bu görüntülerde de kendisini gösteriyor.
 
     Ayrıca bu görüntülerle birlikte Capcom, M. Bison ve Ling Xiaoyu'nun da Street Fighter X Tekken'de oynanabilir karakterler olacağını açıkladı. Şu ana kadar 3 tanesi PS3 ve Vita'ya özel olmak üzere 30'dan fazla karakterin duyurulduğunu da belirtelim.
 
    Aşağıda oyunun yeni ekran görüntülerini bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter vs Tekken Capcom Namco Yoshinori Ono PS Vita PS3 Xbox 360 Dövüş pc
Oyun Çeviri'den Arkham City'e Türkçe Yama Geliyor South Park: The Game'den Yepyeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Karpuzcu.

2.1.2012 23:46:03

0
Arkadaşlar oyun Tekken oyunu değil. Street Fighter oyunu önce bunu bi kavrayın. Tekken'deki karakterler geldi, Tekken oyununa SF karakterleri değil. Tekken x Sf ayrıca çıkacak, o zaman da SF karakterleri, Tekken grafiğinde olacak. Oyun gelsin oynarız ama hoşuma gitmeyen tek şey kristal sistemi. Ayrıca şurdaki bazı yorumlara bakıyorum da. Ne tekken den anlıyor ne Sf den, sallamış yorumunu. Son olarak Tekken Tag 2 den çok ümitliyiz, demosu bile harika.

clubberkay

2.1.2012 22:20:16

0
şu aslan kafalı insanlardan, bi türlü vazgeçemediler.

EaGLe Power

2.1.2012 19:03:19

0
Tekken motoruyla yapılsa on numara oyun olur.ama tekkeni bu halde pc de görmek güzel.

Guest-56D7221EF

2.1.2012 18:50:09

0
oyun bnce güzel olucak kabul diyorum iyi değil mortal kombatın yerine hiç biri tutamaz ama pc en iyi dövüş oyunu bu elimizdekiyle yetinecez artık ...

thugs_life

2.1.2012 17:09:58

0
team ico mesela para amacından çok sanat eserleri yapıyor daha çok firma var yeni oyuncular pek bilmez, eskidi derken 1987 modelinden bahsetmedim oyun mekaniğinden bahsettim adamlar yeni kostüme bile kasmıyorlar, ben street fighter oynarkende eğleniyorum ama tekken çok daha başka tekken oynaması çok zor ve zevklidir sf yanına yaklaşamaz bizim ülkemizde tekken arcadeciler bilir..

gaddarmice

2.1.2012 15:36:07

0
Evet tabi SF eskidi ilk 1987 de boy gösterdi yahu, Tekken ise 1994'te :D ama Tekken ayrı SF ayrı tabi bunun yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen tercih meselesi kaldı ki ben her ikisinide severek oynuyorum. Her ikiside "oyun" olduğuna göre maksat eğlence yani, kasılmanın anlamı yok :) Ayrıca para amacı gütmeyen bir firma gösterebilirmisiniz Allah aşkına :D

thugs_life

2.1.2012 13:48:05

0
her adamı birbirinin aynı olan ve alt yaş sınırına hitap eden street fighter artık çok eskidi kabul edin Tekken in oynanışına laf edenlere tek söyleyeceğim, oynayamadıklarıdır. Tekken karakterlerinin bu hali resmen felaket bu oyun da felaket sadece para amaçlı bir oyun çıktıktan sonra ismi bile anılmayacak Tekken Tag 2 hepsinden iyi olacak..

BSC Misafiri

2.1.2012 13:06:24

+1
grafikler Tekken kalitesinden çok uzak,yakışmamış tekkene.Tekken varken bu oyunu oynamak bence yanlış,kıyaslanmayacak kadar uçurum var iki oyun arasında...

gaddarmice

2.1.2012 12:02:30

-2
Tekken in SF ile kapıştırılması çok harika oldu doğrusu. Bir SF hayranı olarak Tekken in o kalas oynanışının sonunda SF evreninde özgürleşeceğini ve esnek bir kontrole sahip olacağını düşündükçe heyecanım artıyor. Harika olacak! @Doppelgangbanger teknik açıdan katılıyorum sana ama eğlencesine doyum olmayacak eminim.

Doppelgangbanger

2.1.2012 09:22:23

0
Bu nasıl olur? Biri gerçekçi, olması gerektiği gibi, insanın sınırlarını aşmayan bir dövüş. Diğeri ise bildiğin anime dövüşü. Tekken ve Street Fighter serisi, birbirine uyuşmayan iki seri.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız