Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter X Mega Man'i Kaç Kişi İndirdi?

Street Fighter X Megaman ücretiz ve tek kişi tarafından geliştirilen bir oyun

     Capcom'un ücretsiz olarak PC kullanıcılarına sunduğu oyunu Street Fighter X Mega Man'e büyük ilgi gösterildiği açıklandı. Capcom'un açıklamalarına göre bugüne kadar oyun 1 milyon kez indirildi.
 
    Bu oyunun Seow Zong Hui adlı bir Megaman hayranı tarafından geliştirildiğini de hatırlatalım. Ayrıca Capcom'un açıkladığo 1 milyon rakamı sadece kendi sitesinden yapılan indirme miktarını yansıtıyor. Eğer hala oyunu denemediyseniz buradan indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter Megaman Aksiyon Platform PC
Deus Ex: Human Revolution Wii U Yolunda Gibi Bioware'in San Francisco Stüdyoları Kapandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.3.2013 01:25:08

0
bi street fighter x ben kaldım heralde çıkmayan

Bowser Zeki

5.3.2013 10:25:05

0
Resmi indirme sayısı bide bu o zaman orda burda 2 milyon kişi indirmiştir.

rambocuk

5.3.2013 07:06:24

0
insan oğlu beleş mezar bulsa giriyo :D

maniague

5.3.2013 04:20:40

+1
@senji Adam serzenişinde haklı ve fail olduğu falan da yok. Fail demek "fail" olmuş biraz. Firmalara gelince; oyun firmalarını oyuncuya yapılan kıyaklar değil korsan ve berbat edilmiş seriler batırır. (Bu son sebepten Thq'yü tenzih ederim). Dikkatini çektiyse EA gibi Ubisoft gibi (ve şu an sayamadığım) bilindik yolucu firmalar da eski saygınlığını yitiriyor oyuncuların gözünde. Bundan 5-10 sene sonra aynı tahtta göremezsin şu anki para delisi firmaları. Oyuncuyu düşünüp parayı 2. plana atan ve çok da güzel ekmeğini yiyen Valve diye bir örnek var önünde, ona göre konuşmak lazım.

SenJi

5.3.2013 00:27:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Dinosaurborn Allah belanı versin Capcom. yıllarca ekmeğini yediğin gelmiş geçmiş en önemli serilerden ve karakterlerden biri olan Mega Man'in 25 yılı için kılını kıpırdatmayıp fan made oyunu koydun karşımıza. yarattığı serilere bile saygısı olmayan ve oyuncuları söğüşlemekten başka amacı kalmamış rezil bir firmasın sen. inşallah batarsın.
Dostu myavaş ol sen zaten başta fail olmuşsun.Bir kere oyun piyasasında bu tarz firmalar ayakta durur çünkü insanlar enayi yerine konmayı seviyor.Yani THQ gitti naptı sırf oyuncular için çabaladı uğraştı oyuncular için çalıştı ve parayı ikinci plana attı sonuç THQ battı.Dediğim gibi oyun dünyasında THQ vb. şirketlere yer yok.

Dinosaurborn

4.3.2013 23:32:34

0
Allah belanı versin Capcom. yıllarca ekmeğini yediğin gelmiş geçmiş en önemli serilerden ve karakterlerden biri olan Mega Man'in 25 yılı için kılını kıpırdatmayıp fan made oyunu koydun karşımıza. yarattığı serilere bile saygısı olmayan ve oyuncuları söğüşlemekten başka amacı kalmamış rezil bir firmasın sen. inşallah batarsın.

digimon52

4.3.2013 23:22:36

0
indirdim fakat tus ayarlari bir galip :(

dragon18tr

4.3.2013 23:18:59

0
doğrudur ilk çıktığında şahsen ben bile indirdim ama hiç oynamadım:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Megaman
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız